Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,118
GEMİNİ Çok Masum
GEMİNİ Çok Masum
kanka oda birseymi resim bi anda dustu ekrana telefonu direkt tum gucumle duvara fırlattım kırıldı 10 parcaya ayrıldı sonra panikle tuvalete kosarken kaydım dustum bayılmısım ayıldıgımda komsular ambulansı polisi jandarmayı itfaiye ne varsa aramıslar evin etrafını cevirip incelemeye aldılar bina tahliye edildi kan testi verdim daha cok sey var uzun tutamıyacagım hala şoktayım konu sahibinede gerekli yaptırımlar uygulanacak bu yaptıgı yanına kar kalmayacakBenimkinden Kötü Mü![]()
Spoiler Olarak At bir şey Olmaz Merak Ettikkanka oda birseymi resim bi anda dustu ekrana telefonu direkt tum gucumle duvara fırlattım kırıldı 10 parcaya ayrıldı sonra panikle tuvalete kosarken kaydım dustum bayılmısım ayıldıgımda komsular ambulansı polisi jandarmayı itfaiye ne varsa aramıslar evin etrafını cevirip incelemeye aldılar bina tahliye edildi kan testi verdim daha cok sey var uzun tutamıyacagım hala etkisindeyim konu sahibinede gerekli yaptırımlar uygulanacak bu yaptıgı yanına kar kalmayacak
oyunu gördü.Benimki fazla zeki galiba yapmıyor.
Valla Bende Her Seferinde Yapıyor
bana niye yapmıyor ya? Yalvarmam mı lazım?
Valla Bende Her Seferinde Yapıyor![]()
Benimki Plus Hesap Olduğundan Dolayıdır Belkim .bana niye yapmıyor ya? Yalvarmam mı lazım?
Spoiler Olarak At bir şey Olmaz Merak Ettik![]()
free'yim diye bu kadar üstüme gelmeyin yaBenimki Plus Hesap Olduğundan Dolayıdır Belkim .
yes king değilmi bu **