7-8 cd aparatına vericegime ps plus+oyun alırım dijitaldenDostlar selamünaleyküm öncelikle ps5 dijital için sizce 7-8 bin tl para verip ek cd aparatı almaya değermi elimde hiç ps cd oyunları yok ama takas meselesi olduğundan sormak istedim sizce 7-8 k masrafa değermi?
hocam farklı oyunlar denerim genelde sanırım aparata verilecek parayı üyelik için vermek daha mantıklı olur yıllık üyeliği indirimle 2 yıl alınabiliyorBu kişisel bir mesele, eğer çok sık farklo oyunlar deneyimliyorsan seni maliyetinden kurtaracaksa neden almayasın. Ama yok ben zaten aldığım 4-5 oyunu oynuyorum diğer oyunları çok nadir oynarım diyorsan ve o oyun(ların) da çok sıkılmadan uzun süre oynarım diyorsan gerek yok. Zaten yeni konsollar yeni oyunlar derken konsol değişim zamanı gelir.
hocam yıllık uyelikle bile aylık oyunlar gelicek kutuphanenize ay ay yani uyelik alıp dijitalden devam etme taraftarı olurdum benhocam farklı oyunlar denerim genelde sanırım aparata verilecek parayı üyelik için vermek daha mantıklı olur yıllık üyeliği indirimle 2 yıl alınabiliyor