PS Alınmalı mı , PS6 Beklenmelimi?

Dostlar selamünaleyküm başlıkta da belirttiğim gibi PS alma düşüncem var bu senenin yazında mağlum GTA 6 nında çıkışını düşünerek almaya karar verdim sorum şu ps6 yüksek ihtimal 7 senelik döngüye bağlı kalıp 2027 Kasım'da çıkacaktır sizce Beklenmelimi gta6 ps6 özel surum çıkarır büyük ihtimal ama bir yandanda sosyal medya GTA 6 ile taşıcak spoiler yememek imkansız gibi düşünceleriniz neler şimdiden herkese teşekkürler.
2027 kasım'a kadar kim öle kim kala, ki kesinde değil ram krizi uzarsa. Al şimdi, indirimden de ps plus çak 12 aylık gta çıkana kadar keyfine bak. Ps5 slim de alabilirsin pro da, ama slim olacaksa 1tb olsun.

Dostlar selamünaleyküm başlıkta da belirttiğim gibi PS alma düşüncem var bu senenin yazında mağlum GTA 6 nında çıkışını düşünerek almaya karar verdim sorum şu ps6 yüksek ihtimal 7 senelik döngüye bağlı kalıp 2027 Kasım'da çıkacaktır sizce Beklenmelimi gta6 ps6 özel surum çıkarır büyük ihtimal ama bir yandanda sosyal medya GTA 6 ile taşıcak spoiler yememek imkansız gibi düşünceleriniz neler şimdiden herkese teşekkürler.
Bugün çıkan resident evil oyununun pro versiyonu ve düz versiyonu arasındaki grafik farkına bakın. O yüzden proya zorlamalısınız bence hatta resident evil de açık dünya yok optimize etmesi daha kolay bi oyun ps5 de de normal iyi çalışır ama gta6 da böyle bi durum olmaz bence ps5 çalıştırsın diye görselden kısacaklar baya ( proya göre )

Hocam pro bende almayı çok isterdim ama ekonomik durumdan ötürü slim almaya karar verdim birde bilkom garantili 43k ithalatçı garantili Media Markt, Teknosa gibi sitelerde 25-27 aralığında bulunuyor sizce ithalatçı alınmalımi bilkom almam imkansız gibi

Bilkom garantili kesinlikle alınmaz. Sağlam yerden ithalatçı garantili almak çok daha mantıklı. Kahraman Konsol'dan alabilirsiniz. İstanbul'da oturuyor ve yerinde almak istiyorsanız mağazası Kadıköy'de.

Bilkom garantili kesinlikle alınmaz. Sağlam yerden ithalatçı garantili almak çok daha mantıklı. Kahraman Konsol'dan alabilirsiniz. İstanbul'da oturuyor ve yerinde almak istiyorsanız mağazası Kadıköy'de.
Hocam amazondan almayı düşünüyorum sizce nasıl olur sanırım Amazon araya giriyormuş sorun çıktığında hiç sipariş etmedim amazondan bir şey bu arada

4K OLED C5 TV de ve PS5 Pro'da oyun inanılmaz gerçekçi gözüküyor. Ve PSSR 2 ilk kullanan oyun olduğunu söylemiştim.PS5 Pro ile düz PS5 arasında fark gittikçe büyük oluyor.

4K OLED C5 TV de ve PS5 Pro'da oyun inanılmaz gerçekçi gözüküyor. Ve PSSR 2 ilk kullanan oyun olduğunu söylemiştim.PS5 Pro ile düz PS5 arasında fark gittikçe büyük oluyor.
Hocam mediamarktta 68.000 TL pro modeli nasıl bu fiyatlara satıyorlar akıl almaz konsolların amacı ucuza oynatmaktir ztn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,126
Üyeler
192,187
Son üye
burakb42
Geri