50-60k Arası Bütçeyle Nasıl Bir Yol İzlenmeli

İlkemkdr

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
60000
Öğrenciyim yazın çalıştığım parayla da pc toplamayı düşünüyorum ramlere zam gelmeden önce böyle bi fikrim vardı, sonradan işler ne olur bilemediğimden bekleme kararı almıştım.
Sizce bu bütçeyle tek tek toplamak mi daha mantıklı olacaktır yoksa bir oem paket mi alınmalı. Peşin taksitli alabileceğim şekilde olursa daha iyi olur sizce ne yapılmalı?

Öğrenciyim yazın çalıştığım parayla da pc toplamayı düşünüyorum ramlere zam gelmeden önce böyle bi fikrim vardı, sonradan işler ne olur bilemediğimden bekleme kararı almıştım.
Sizce bu bütçeyle tek tek toplamak mi daha mantıklı olacaktır yoksa bir oem paket mi alınmalı. Peşin taksitli alabileceğim şekilde olursa daha iyi olur sizce ne yapılmalı?
oem al

Size özel mesaj iletmişim sanırım ben profesyonel seviyede destek veriyorum dilerseniz yine aklınıza gelirse mesaj iletebilirsiniz. Piyasada bilgi ile dolu ama doğru bilgiyi ayırt edemeyen ezberci çok kişi var. Bugun daha bir pc teslim ettim. Kullanıcı çok memnun. Takdir sizin
ekstra komisyon ücreti vermek istemiyorum o yüzden bilgisayarcıyla çalışmak istemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öneri var mı hocam peki ben de o şekilde düşünüyorum

Kral sen profesyonel hizmet falan boş ver oyun oynamak için bilgisayar mı alacaksın ? Ekran kartı tercihin nvidia mı amd mi ve senin aklında bir sistem var mı ? Eğer ben beklerim dersen her gece olmasa da 2 geceye bir bir sürü sitede vatan olsun gaminggentr olsun hep indirim yapıyor ürünlerde. siteler değişiklik gösterebilir bu güvenilir siteleri favorilere ekle sürekli takip et. Muhtemelen monitör klavye mouse de dahil olacaksa nvidia tarafında DDR 5 5060 lı bir sistem toplayacaksın. Bunun parçalarını da ya indirim kovalayarak dediğim şekilde kaliteli markaların güvenilir markaların ürünleriyle toplarsın, ya da gider bir hazır sistem alırsın ve geldiğinde ekran kartını takar monitörü kasaya bağlar oynamaya başlarsın. Bilgisayarcıya falan para verme işini geç o işler eskide kaldı. Donanım Arşivi YouTube kanalını da takip edebilirsen kısa sürede bilgi sahibi olursun bilgisayar toplama hakkında oraya da sürekli indirimli ürünlerle sistem toplanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,018
Üyeler
197,606
Son üye
Çapanoğlu
Geri