Çözüldü✓ Hava Soğutucu Kutu İçeriği Eksik mi ?

Reaksiyon skoru
44
Hocam geçenlerde itopya indiriminden frisby p6S hava soğutucu aldım bugün takarken 4 lü montaj vida yuvasının eksik olduğunu fark ettim ama sonra o kadarda değil montaj içeriği eksik olamaz vs dedim taktım sallanmadı fakat tam temas etmediğini düşünüyordum haklı çıktım soğutmadı 85 dereceleri gördü kutu içeriği eksik mi yanlış mı montajladım

Hocam geçenlerde itopya indiriminden frisby p6S hava soğutucu aldım bugün takarken 4 lü montaj vida yuvasının eksik olduğunu fark ettim ama sonra o kadarda değil montaj içeriği eksik olamaz vs dedim taktım sallanmadı fakat tam temas etmediğini düşünüyordum haklı çıktım soğutmadı 85 dereceleri gördü kutu içeriği eksik mi yanlış mı montajladım
montaj vidası zaten yok, çentikli soğutucu. işlemcinin yanındaki siyah braketlere çentikleri geçirip takman gerekiyor yani sen nasıl montajladın orasını tam anlamadım.

montaj vidası zaten yok, çentikli soğutucu. işlemcinin yanındaki siyah braketlere çentikleri geçirip takman gerekiyor yani sen nasıl montajladın orasını tam anlamadım.
çentikli değil hocam eski model o bahsettiğiniz

bir görselini atma imkanın var mı

bu model

Ekler

• IMG_2559.webp
    IMG_2559.webp
    489.3 KB · Hit: 36
başka bir şey çıkmadı mı kutudan
anakartın fotosunu da atar mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.

hocam itopya dönene kadar 1 hafta geçer şu yükseltme yuvalarını nereden bulabilirim

Ekler

• IMG_2572.webp
    IMG_2572.webp
    198.3 KB · Hit: 23

.
montajı vidalarla yaptıysan bir problem olmaması lazım ama dediğim gibi ürünün görsellerinde vidalı değil çentikli gözüküyor.
can_you_use_am4_cpu_on_am5-TtzWqs.webp

çentikli soğutucularda normalde montajı sağdaki ve soldaki siyah aparatlara geçirerek yapıyorsun. sen sökmüşsün zaten onu fark ettim. sorun ne bilmiyorum yani.

biliyorum hocam değiştirmişler modeli sanırsam artık vidalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,184
Üyeler
197,832
Son üye
Bedirhancvr
Geri