Röntgen çektir atsanaFotoğrafla belli olmaz heralde.
birsey olmazsa sorun olmaz degil benim kotu anim cok arastir iyi bir yeri git kesinlikleYani cok kucuk bir yer bir sey olmaz heralde, bakalim azcik, bir sey olmazsa sorun olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Su
Inan hic sorma, cok ibretlik olay yasadim inşaAllah daha yapmam. Uyarı gibi oldu bana.Nasıl becerdin la dayı doktora git hiç uğraşmazsın saniyesinde törpü atar yollarlar
Torpulemesek sorun olur mu, çok şansım yok gibi burda gitme, annem de bir sey olmaz dedi.Nasıl becerdin la dayı doktora git hiç uğraşmazsın saniyesinde törpü atar yollarlar
kardes sen manyakmisin? dis doktoruna gitmeden bisey yapma. para harcamaya hazir olInan hic sorma, cok ibretlik olay yasadim inşaAllah daha yapmam. Uyarı gibi oldu bana.
Torpulemesek sorun olur mu, çok şansım yok gibi burda gitme, annem de bir sey olmaz dedi.
bir şey olmaz acelesi yok normal bir olaydır 1 sene önce trafik kazasından bende senin kırılan dişinin yarısını kaybettim dolgu ile hallederiz dediler ameliyat olduğum için gidemedim ayaklanayım bir an önce dişimi yaptıracam birde birisi Kanal tedavisi olacakInan hic sorma, cok ibretlik olay yasadim inşaAllah daha yapmam. Uyarı gibi oldu bana.
Torpulemesek sorun olur mu, çok şansım yok gibi burda gitme, annem de bir sey olmaz dedi.