Kopek Disimi Kirdim.

NedoxBey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
700
Merhabalar, disimi sıkarken kopek disimin onunu kirdim yani cok kucuk ama o sivri kismin yarisi gitti, puturlu orasi suan. Doktora gitmeye gerek varmi bir rahatsizligi yok ama.

foto atsana merak ettim

doktora git kirilan yeri ampute edel buyuk ihtimal

doktora git kirilan yeri ampute edel buyuk ihtimal
Yani cok kucuk bir yer bir sey olmaz heralde, bakalim azcik, bir sey olmazsa sorun olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Su

Ekler

• Screenshot_20260609_202219_Gallery.webp
    Screenshot_20260609_202219_Gallery.webp
    53.4 KB · Hit: 44
Nasıl becerdin la dayı doktora git hiç uğraşmazsın saniyesinde törpü atar yollarlar

Yani cok kucuk bir yer bir sey olmaz heralde, bakalim azcik, bir sey olmazsa sorun olmaz.

Su
birsey olmazsa sorun olmaz degil benim kotu anim cok arastir iyi bir yeri git kesinlikle

Nasıl becerdin la dayı doktora git hiç uğraşmazsın saniyesinde törpü atar yollarlar
Inan hic sorma, cok ibretlik olay yasadim inşaAllah daha yapmam. Uyarı gibi oldu bana.

Torpulemesek sorun olur mu, çok şansım yok gibi burda gitme, annem de bir sey olmaz dedi.

Inan hic sorma, cok ibretlik olay yasadim inşaAllah daha yapmam. Uyarı gibi oldu bana.

Torpulemesek sorun olur mu, çok şansım yok gibi burda gitme, annem de bir sey olmaz dedi.
kardes sen manyakmisin? dis doktoruna gitmeden bisey yapma. para harcamaya hazir ol

O pürüzlü kısım dilini tahriş ederbir dişçiye uğrayıp törpületmen veya dolgu yaptırman iyi olur

bir şey olmaz acelesi yok normal bir olaydır 1 sene önce trafik kazasından bende senin kırılan dişinin yarısını kaybettim dolgu ile hallederiz dediler ameliyat olduğum için gidemedim ayaklanayım bir an önce dişimi yaptıracam birde birisi Kanal tedavisi olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,340
Üyeler
197,181
Son üye
EmektarTR35
Geri