Merhabalar dun dershanede bir kiz farkettim ayni siniftaymisiz kiz bana cok guzel davraniyodu cok hosuma gidiyodu hemen en yakin arkadasim(kiz) o bilir diye ona sordum bu kim nedir ne sever fln diye sonra oda sadece merhaba merhaba olarak konuştuğunu ve bisey bilmediğini soyledi bugun cikista kiz yanima gelip sınıftan bi çocuğun dogum gunu oldugunu soyledi bende iyimis nerde kutluyucaz dedim oda ordaki parkta dedi ondan sonra benden dg çocuğunu ve arkadaşını parka goturmemi istedi bende tamam dedim götürmeye giderken durdurdu ve baska bir kiz daha var dogum gunune katılacak o götürsün parka sen benle gel pastayı alalim dedi sonra bende tam o anda kalbim hızlandı hic bukadar yakin olmamıştık bende tamam dedim pastaneye gittik kucuk bi pasta sordu sen seç dedi bana bende çikolatalı seçtim sonra o cüzdanını cikarirken ben odedim oda ben odicektim dedi sonra markete gittik ordan lipton aldik onuda ben odedim bana bakti yapma ben odicem gibisinden tabii ki erkek olarak ben odedim
(ironi kizla zaman gecirmek icin)
Sonra çakmak ve bardak almak icin bakkal aradik bulamadik ben cok seviniyorum ama beraber oldugumuz icin kizla sonra bakkal bulduk aldik fln kiz odemeye çalıştı tekrar bu sefer fiziksel olarak beni engelledi fln bakkal amcada o ödemezse 2 nizdende alirim dedi gulduk fln bende kiza bakkal hakli dedim parayi verdim o sira sonra kutlamaya gittik orda parkta tutan kiz gitmis sonra dg cocugunun arkadaşı kizin yakin arkadasiymis arkadas ayagina ayakta s*** kizi alip göğüsüne yasliyo fln ben sinirle bakiyorum en sonunda kiz bank la dg cocugunun arkadasi arasinda bi yukseklik olustu kiz daha yuksege cikti kaldirim yuzunden cocuk 0 sermayeyle pavyon acmaca diye kizi kucagina aldi ben orda cok kirildim kizda tepki gostermiyo ve buyuk bomba kizi yere bırakırken poposuna elini surdu ben aglamamak icin zor tuttum kendimi kendimi soyutlayip diger koseye gittim beni hic cagirmadikar kiz yanima geldi niye gelmiyosun dedi ama onun disinda bisey yok sonra herkes evlere ayrildi suan ne yapmaliyim