Kara*
80+ Silver
Ciddi ilişki ve 15 küsürlü yaşında? Kanka yaş farkı var evet ama burada sizin uyuşmanız söz konusu. Kız daha ergenliğe yeni giriyordur bile, karakter ve düşünceleri olgun mu nasıl misal bunları kendince kafanda kurman gerek ona göre karar ver. Ve kız rahat takılıp ciddiyiz modunda bir süre bütün heveslerini alırsa soğuyabilir, senin açından zor bir sınav haberin olsun. Ama baktın zorlanıyorsun burada vatandaşlık kapmak için joker listene eklersin tamamen kontrol senin.selam millet, benim bir kiz arkadasim var kendisi 2 hafta once falan 15 yasina girdi bende kasimin ortalarinda 19 yasima girecegim. bu sene mezun oldum ilk senemden uni okicam ama karsimdaki kisi bu sene 10. sinifa geciyor. kendisi iliski istiyor (sx degil normal sevgililik iste) ben yasinin cok kucuk oldugunu dusunuyorum kendimi pedofili gibi hissediyorum, etik degil en azindan benim icin... ama soyle bir seyde var mesela annem ile babam arasinda 6-7 sene gibi birsey var, mesela lisede son sinif ogrencileri 9. sinif ogrencileriyle cikiyordu. bu gayet normal gibiydi kimse subyan olayi gibi bakmiyordu ama ben kotu hissediyorum. ve bu kizin annesi alman kiz melez yani ve ulkeden kurtulma cabalarim var tum etkinliklere katiliyorum tr'den kurtulmak icin. kizi kullanmiyor eger olursa ve yanlis anlasilmasa kendisiyle omur boyu hayat kurabilirim onu turkiyeden cikmak icin kullanmicam... lutfen bir akil verin normal mi degilmi sizin cevapkariniza gore hareket edecegim.