Maykıl
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kiz baya saf sesini cikarmak istiyir cikaramiyor onceki sevgili oldugum kizda bu cocuk tarafundan taciz edilmisAga bu olaya yapacak bir şey yok. Senin beklentilerini karşılamamış kız. Bir dahakine pahalı ya da ucuz olsun. Bir yerde ortaklaşa grupça bir şey yapılıyorsa, o grup içindeki alınacaklar ortak ödenir. Tek bir kişiye yük biniyorsa buradaki durum çıkar ilişkisine döner. Kim olursa olsun arkadaş ayağına da çizgisini belli etmeli. Kız bu durumdan rahatsız olsa kendi çizgilerini belirlerdi bence. Olayı tam anlamıyla görmedim. Kız nasıl biri, saf mı? veya bu tip şeylere sesini çıkartamıyor mu? bulunduğunuz yerde bu olayı yaşayan kişilerin yaşları kaçtı? bu olay bir bakıma da ciddi manada taciz ve tecavüz derecesinde gözüküyor. Kızın arkadaşı dediğin, kızı taciz eden kişi ve kız reşit mi? bana kalırsa bu durumu biraz gözden geçirmelisin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kiz dedigim gibi yapma birak diyordu ama birilerine duyurcak kadar degil yani baya korkuyla zorla yaptirildigini dusunuyorum ama birkac mesaj once attigimda backstabber diye benim bas harfin var belki emir yani onu taciz eden cocuga gonderme olabilir ama hikayesini bana gizleyip atacak kadar akilli oldugunu dusunuyorumkız kendisi bir şey demeyip kabul etmiş ise size laf düşmez kendi hayatı , ne kadar yanlış bir seçim de olsa yapacak bir şey yok yaşayıp sonuçlarına katlanacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Resit degiliz hocam 14 yasindayiz genclik aski fln yaniAga bu olaya yapacak bir şey yok. Senin beklentilerini karşılamamış kız. Bir dahakine pahalı ya da ucuz olsun. Bir yerde ortaklaşa grupça bir şey yapılıyorsa, o grup içindeki alınacaklar ortak ödenir. Tek bir kişiye yük biniyorsa buradaki durum çıkar ilişkisine döner. Kim olursa olsun arkadaş ayağına da çizgisini belli etmeli. Kız bu durumdan rahatsız olsa kendi çizgilerini belirlerdi bence. Olayı tam anlamıyla görmedim. Kız nasıl biri, saf mı? veya bu tip şeylere sesini çıkartamıyor mu? bulunduğunuz yerde bu olayı yaşayan kişilerin yaşları kaçtı? bu olay bir bakıma da ciddi manada taciz ve tecavüz derecesinde gözüküyor. Kızın arkadaşı dediğin, kızı taciz eden kişi ve kız reşit mi? bana kalırsa bu durumu biraz gözden geçirmelisin.