Neler Yeni

Sevdigim kiz ve taciz eden cocuk

Maykıl

80+ Silver
Aga bu olaya yapacak bir şey yok. Senin beklentilerini karşılamamış kız. Bir dahakine pahalı ya da ucuz olsun. Bir yerde ortaklaşa grupça bir şey yapılıyorsa, o grup içindeki alınacaklar ortak ödenir. Tek bir kişiye yük biniyorsa buradaki durum çıkar ilişkisine döner. Kim olursa olsun arkadaş ayağına da çizgisini belli etmeli. Kız bu durumdan rahatsız olsa kendi çizgilerini belirlerdi bence. Olayı tam anlamıyla görmedim. Kız nasıl biri, saf mı? veya bu tip şeylere sesini çıkartamıyor mu? bulunduğunuz yerde bu olayı yaşayan kişilerin yaşları kaçtı? bu olay bir bakıma da ciddi manada taciz ve tecavüz derecesinde gözüküyor. Kızın arkadaşı dediğin, kızı taciz eden kişi ve kız reşit mi? bana kalırsa bu durumu biraz gözden geçirmelisin.
Hocam kiz baya saf sesini cikarmak istiyir cikaramiyor onceki sevgili oldugum kizda bu cocuk tarafundan taciz edilmis
Mesaj otomatik birleştirildi:

kız kendisi bir şey demeyip kabul etmiş ise size laf düşmez kendi hayatı , ne kadar yanlış bir seçim de olsa yapacak bir şey yok yaşayıp sonuçlarına katlanacak
Hocam kiz dedigim gibi yapma birak diyordu ama birilerine duyurcak kadar degil yani baya korkuyla zorla yaptirildigini dusunuyorum ama birkac mesaj once attigimda backstabber diye benim bas harfin var belki emir yani onu taciz eden cocuga gonderme olabilir ama hikayesini bana gizleyip atacak kadar akilli oldugunu dusunuyorum

Aga bu olaya yapacak bir şey yok. Senin beklentilerini karşılamamış kız. Bir dahakine pahalı ya da ucuz olsun. Bir yerde ortaklaşa grupça bir şey yapılıyorsa, o grup içindeki alınacaklar ortak ödenir. Tek bir kişiye yük biniyorsa buradaki durum çıkar ilişkisine döner. Kim olursa olsun arkadaş ayağına da çizgisini belli etmeli. Kız bu durumdan rahatsız olsa kendi çizgilerini belirlerdi bence. Olayı tam anlamıyla görmedim. Kız nasıl biri, saf mı? veya bu tip şeylere sesini çıkartamıyor mu? bulunduğunuz yerde bu olayı yaşayan kişilerin yaşları kaçtı? bu olay bir bakıma da ciddi manada taciz ve tecavüz derecesinde gözüküyor. Kızın arkadaşı dediğin, kızı taciz eden kişi ve kız reşit mi? bana kalırsa bu durumu biraz gözden geçirmelisin.
Resit degiliz hocam 14 yasindayiz genclik aski fln yani

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
Hocam kiz baya saf sesini cikarmak istiyir cikaramiyor onceki sevgili oldugum kizda bu cocuk tarafundan taciz edilmis

Hocam kiz dedigim gibi yapma birak diyordu ama birilerine duyurcak kadar degil yani baya korkuyla zorla yaptirildigini dusunuyorum ama birkac mesaj once attigimda backstabber diye benim bas harfin var belki emir yani onu taciz eden cocuga gonderme olabilir ama hikayesini bana gizleyip atacak kadar akilli oldugunu dusunuyorum

Resit degiliz hocam 14 yasindayiz genclik aski fln yani
kanka 14 yasındaysan ne kasıyosun takıl geçsin parayı da seni mutlu etmicek insanlara yada şeylere harcama ne gerek var en ufak şeyde böyle ümitlenme bide diğer abilerin dediği gibi vur kaç falan y*vsak ol cok takıntı yapma

Maykıl

80+ Silver
Arkadaslar olayi cozdum kendisinin hosuna gidiyomus (abdal) sonra cocugun yaptiginin taciz oldugunu ve bunu bizim okulumuzdaki birkac kiza daha yaptigini anlattim gerisi ss lerde

bi insana biseyi yapma dedikce yapcikta niye hosuna gider

Ekler

• IMG_20220411_024940_304.jpg
    IMG_20220411_024940_304.jpg
    53 KB · Hit: 66
  • IMG_20220411_024937_956.jpg
    IMG_20220411_024937_956.jpg
    49.8 KB · Hit: 66
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Arkadaslar olayi cozdum kendisinin hosuna gidiyomus (abdal) sonra cocugun yaptiginin taciz oldugunu ve bunu bizim okulumuzdaki birkac kiza daha yaptigini anlattim gerisi ss lerde

Böyle insanların dünyada yerinin olmaması gerek

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Merhabalar dun dershanede bir kiz farkettim ayni siniftaymisiz kiz bana cok guzel davraniyodu cok hosuma gidiyodu hemen en yakin arkadasim(kiz) o bilir diye ona sordum bu kim nedir ne sever fln diye sonra oda sadece merhaba merhaba olarak konuştuğunu ve bisey bilmediğini soyledi bugun cikista kiz yanima gelip sınıftan bi çocuğun dogum gunu oldugunu soyledi bende iyimis nerde kutluyucaz dedim oda ordaki parkta dedi ondan sonra benden dg çocuğunu ve arkadaşını parka goturmemi istedi bende tamam dedim götürmeye giderken durdurdu ve baska bir kiz daha var dogum gunune katılacak o götürsün parka sen benle gel pastayı alalim dedi sonra bende tam o anda kalbim hızlandı hic bukadar yakin olmamıştık bende tamam dedim pastaneye gittik kucuk bi pasta sordu sen seç dedi bana bende çikolatalı seçtim sonra o cüzdanını cikarirken ben odedim oda ben odicektim dedi sonra markete gittik ordan lipton aldik onuda ben odedim bana bakti yapma ben odicem gibisinden tabii ki erkek olarak ben odedim 😃(ironi kizla zaman gecirmek icin)
Sonra çakmak ve bardak almak icin bakkal aradik bulamadik ben cok seviniyorum ama beraber oldugumuz icin kizla sonra bakkal bulduk aldik fln kiz odemeye çalıştı tekrar bu sefer fiziksel olarak beni engelledi fln bakkal amcada o ödemezse 2 nizdende alirim dedi gulduk fln bende kiza bakkal hakli dedim parayi verdim o sira sonra kutlamaya gittik orda parkta tutan kiz gitmis sonra dg cocugunun arkadaşı kizin yakin arkadasiymis arkadas ayagina ayakta s*** kizi alip göğüsüne yasliyo fln ben sinirle bakiyorum en sonunda kiz bank la dg cocugunun arkadasi arasinda bi yukseklik olustu kiz daha yuksege cikti kaldirim yuzunden cocuk 0 sermayeyle pavyon acmaca diye kizi kucagina aldi ben orda cok kirildim kizda tepki gostermiyo ve buyuk bomba kizi yere bırakırken poposuna elini surdu ben aglamamak icin zor tuttum kendimi kendimi soyutlayip diger koseye gittim beni hic cagirmadikar kiz yanima geldi niye gelmiyosun dedi ama onun disinda bisey yok sonra herkes evlere ayrildi suan ne yapmaliyim
Yapacak bir şey yok aklındaki "Seveceğim insan böyle olmalı" profiline uymuyorsa geç üzerine fazla düşünme. Çevrendeki insanları iyi seçmeye bak gerçi çevrendekiler ne kadar iyi olursa olsun onların çevresinden de sorunlar olabiliyor da orası sana kalmış takma kafaya daha çok birine kapılırsın. Unutmadan böyle gereksiz terbiye yoksunu insanlarla aynı ortamda bulunmaktan kaçınman iyi olur

Ekleme:
Sende yavrucum hoşlaşacağın insanı önce bir tanı be kendini elletmekten hoşlanandan ne hayır gelir :D

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

18 yaşına kalmaz patlatırlar bunu. Sonra gizli saklı bir operasyon ile fabrika ayarlarına döner ve temiz düzgün erkek aramaya başlar.
Hoşuna gidiyormuş lafa bak.

Maykıl

80+ Silver
Yapacak bir şey yok aklındaki "Seveceğim insan böyle olmalı" profiline uymuyorsa geç üzerine fazla düşünme. Çevrendeki insanları iyi seçmeye bak gerçi çevrendekiler ne kadar iyi olursa olsun onların çevresinden de sorunlar olabiliyor da orası sana kalmış takma kafaya daha çok birine kapılırsın. Unutmadan böyle gereksiz terbiye yoksunu insanlarla aynı ortamda bulunmaktan kaçınman iyi olur
Hocam son mesaja bakin cevap icin tesekkurler

Besim Tibuk

80+ Gold

Geçmiş olsun, iyi kurtulmuşsun.
8.jpg

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Hocam kiz rahatsiz ama sesini cikaramiyo dogru duzgun
İstemesede hoşuna gidiyormuş işte :D

Yaş 14 daha neler göreceksin sakin hemen iki olayda sinirlenip kendini yıpratma gelir geçer şeyler bunlar. Rahatsızsan böyle durumlardan bulanacağın ortamı iyi seç koy geç yorma kendini.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu nasıl konu yav. Okurken midem bulandı

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Yazılanları okudukça midem kalktı. Kimsenin namusu, yaşam tarzı size kalmadı.

Maykıl

80+ Silver
Bu nasıl konu yav. Okurken midem bulandı
Kb

Kb

Kiz diyor beni kimse uyarmadimi diye niye soylemeyeyimki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom