Oruçlu olman bir şeyi değiştirmiyor. Neden sen ödüyorsun ki?Ben orucluydum hocam kizla zaman gecirebilmek icin yaptim
Enayilik ile Centilmenlik arasındaki farkı karıştırıyor herkes. Bu arkadaş kızmasın ama enayilikti bu, neyse arkadaş dersini almıştır artık daha dikkatli olur.Cidden ERKEKLİK gösterip onların pastasını, içeceğini ödeyecek kadar oldun mu?
Bu enayilikten başka bir şey değil.
Aynen öyle.Enayilik ile Centilmenlik arasındaki farkı karıştırıyor herkes. Bu arkadaş kızmasın ama enayilikti bu, neyse arkadaş dersini almıştır artık daha dikkatli olur.
Enayilik ile Centilmenlik arasındaki farkı karıştırıyor herkes. Bu arkadaş kızmasın ama enayilikti bu, neyse arkadaş dersini almıştır artık daha dikkatli olur.
Haklisiniz hocam baya bi enayiliktiOruçlu olman bir şeyi değiştirmiyor. Neden sen ödüyorsun ki?
Sanki randevuya çıktınız.
Olay konusunda da bir şey yapma salla öyle kızları.
Dostum ulaşabiliyorsan yaz gel zaman geçirelim de sen anladın demek istediğimi eğlen yani ama para yedirme sakın.Ben orucluydum hocam kizla zaman gecirebilmek icin yaptim
Neyse olan oldu boş ver.Haklisiniz hocam baya bi enayilikti
Hocam 14 unde benimde dogum gunum var onlarda kutlarlar diye umud ediyorum sadece kizin kutlamasi yeterli yani mutlu olmam icin ama yani istemiyorum artik sevgiili olmakDostum ulaşabiliyorsan yaz gel zaman geçirelim de sen anladın demek istediğimi eğlen yani ama para yedirme sakın.
Yani ben olsam o pastadan ben de bir dilim alırdım.
Aynen öyle kişilerle eğlen, sevgili olma.Hocam 14 unde benimde dogum gunum var onlarda kutlarlar diye umud ediyorum sadece kizin kutlamasi yeterli yani mutlu olmam icin ama yani istemiyorum artik sevgiili olmak
Fark ettin ve aynı sınıftaymışsınız üstüne seviyormuşsun. Kızdan haberdar değilsin gibi geldi.Merhabalar dun dershanede bir kiz farkettim ayni siniftaymisiz
Laf yok.cocuk 0 sermayeyle pavyon acmaca diye kizi kucagina aldi ben orda cok kirildim kizda tepki gostermiyo ve buyuk bomba kizi yere bırakırken poposuna elini surdu
Aga sana ne oldu sen ne yaşadınSeni o kaybetti. Bizim gibi temiz aile çocuklarını böyle sokak kepazeleri haketmiyor.
Knk bu kızları tahmin edebiliyorum bunlarla kekolarla sevgili olan kızlar hemen hemen aynı bu kızlarla uzun ilişki düşünme kullan atHaberim yoktu minnacicik bisey zaten kiz yanima gelince anladim sinifta oldugunu