Neler Yeni

Sevdigim kiz ve taciz eden cocuk

Maykıl

80+ Silver
Enayilik ile Centilmenlik arasındaki farkı karıştırıyor herkes. Bu arkadaş kızmasın ama enayilikti bu, neyse arkadaş dersini almıştır artık daha dikkatli olur.
Oruçlu olman bir şeyi değiştirmiyor. :D Neden sen ödüyorsun ki?
Sanki randevuya çıktınız.
Olay konusunda da bir şey yapma salla öyle kızları.
Haklisiniz hocam baya bi enayilikti

Napoli

80+
Ben orucluydum hocam kizla zaman gecirebilmek icin yaptim
Dostum ulaşabiliyorsan yaz gel zaman geçirelim de sen anladın demek istediğimi eğlen yani ama para yedirme sakın.
Yani ben olsam o pastadan ben de bir dilim alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklisiniz hocam baya bi enayilikti
Neyse olan oldu boş ver.

Maykıl

80+ Silver
Dostum ulaşabiliyorsan yaz gel zaman geçirelim de sen anladın demek istediğimi eğlen yani ama para yedirme sakın.
Yani ben olsam o pastadan ben de bir dilim alırdım.
Hocam 14 unde benimde dogum gunum var onlarda kutlarlar diye umud ediyorum sadece kizin kutlamasi yeterli yani mutlu olmam icin ama yani istemiyorum artik sevgiili olmak

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhabalar dun dershanede bir kiz farkettim ayni siniftaymisiz
Fark ettin ve aynı sınıftaymışsınız üstüne seviyormuşsun. Kızdan haberdar değilsin gibi geldi.
cocuk 0 sermayeyle pavyon acmaca diye kizi kucagina aldi ben orda cok kirildim kizda tepki gostermiyo ve buyuk bomba kizi yere bırakırken poposuna elini surdu
Laf yok.😯

Tre-x

80+ Silver

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
kız kendisi bir şey demeyip kabul etmiş ise size laf düşmez kendi hayatı , ne kadar yanlış bir seçim de olsa yapacak bir şey yok yaşayıp sonuçlarına katlanacak

Tre-x

80+ Silver
Haberim yoktu minnacicik bisey zaten kiz yanima gelince anladim sinifta oldugunu
Knk bu kızları tahmin edebiliyorum bunlarla kekolarla sevgili olan kızlar hemen hemen aynı bu kızlarla uzun ilişki düşünme kullan at

Top Bottom