kız sevgilisi bile değil. kızdan soğutur kendini. en iyisi bırakıp oradan uzaklaşmak.O kız seni haketmiyor. Arkadaşları nasılsa kızda öyledir. Kız kendisine o şekilde davranmalarına bir şey demiyorsa yapacak bir şey yok. Ben orada olsam öldürmüştüm o çocuğu
Aga kız tepki vermiyorsa,çocuğun yanından ayrılmıyorsa,uzaklaşmıyorsa demekki razıdır.Uzak dur böylelerinden.En fazla da vur geç işte.Merhabalar dun dershanede bir kiz farkettim ayni siniftaymisiz kiz bana cok guzel davraniyodu cok hosuma gidiyodu hemen en yakin arkadasim(kiz) o bilir diye ona sordum bu kim nedir ne sever fln diye sonra oda sadece merhaba merhaba olarak konuştuğunu ve bisey bilmediğini soyledi bugun cikista kiz yanima gelip sınıftan bi çocuğun dogum gunu oldugunu soyledi bende iyimis nerde kutluyucaz dedim oda ordaki parkta dedi ondan sonra benden dg çocuğunu ve arkadaşını parka goturmemi istedi bende tamam dedim götürmeye giderken durdurdu ve baska bir kiz daha var dogum gunune katılacak o götürsün parka sen benle gel pastayı alalim dedi sonra bende tam o anda kalbim hızlandı hic bukadar yakin olmamıştık bende tamam dedim pastaneye gittik kucuk bi pasta sordu sen seç dedi bana bende çikolatalı seçtim sonra o cüzdanını cikarirken ben odedim oda ben odicektim dedi sonra markete gittik ordan lipton aldik onuda ben odedim bana bakti yapma ben odicem gibisinden tabii ki erkek olarak ben odedim
Sonra çakmak ve bardak almak icin bakkal aradik bulamadik ben cok seviniyorum ama beraber oldugumuz icin kizla sonra bakkal bulduk aldik fln kiz odemeye çalıştı tekrar bu sefer fiziksel olarak beni engelledi fln bakkal amcada o ödemezse 2 nizdende alirim dedi gulduk fln bende kiza bakkal hakli dedim parayi verdim o sira sonra kutlamaya gittik orda parkta tutan kiz gitmis sonra dg cocugunun arkadaşı kizin yakin arkadasiymis arkadas ayagina ayakta s*** kizi alip göğüsüne yasliyo fln ben sinirle bakiyorum en sonunda kiz bank la dg cocugunun arkadasi arasinda bi yukseklik olustu kiz daha yuksege cikti kaldirim yuzunden cocuk 0 sermayeyle pavyon acmaca diye kizi kucagina aldi ben orda cok kirildim kizda tepki gostermiyo ve buyuk bomba kizi yere bırakırken poposuna elini surdu ben aglamamak icin zor tuttum kendimi kendimi soyutlayip diger koseye gittim beni hic cagirmadikar kiz yanima geldi niye gelmiyosun dedi ama onun disinda bisey yok sonra herkes evlere ayrildi suan ne yapmaliyim
Seni o kaybetti. Bizim gibi temiz aile çocuklarını böyle sokak kepazeleri haketmiyor.Birkac arkadasima daha sordum herkes sizin dediginiz gibi parama uzuldu yanima gelip yemege goturmek isteyenler oldu tesekkurler her cevap icin
Hocam kiz biraz saf ***** manasinda demiyorum temiz ruhlu yani istemedigini belli ediyor ama sesini cikaramiyor bence yinede ben cekilecegim meydandanAga kız tepki vermiyorsa,çocuğun yanından ayrılmıyorsa,uzaklaşmıyorsa demekki razıdır.Uzak dur böylelerinden.En fazla da vur geç işte.
Bence hoşuna gidiyor. Bir şey dese orada o çocuğu linçlerlerdi.Hocam kiz biraz saf ***** manasinda demiyorum temiz ruhlu yani istemedigini belli ediyor ama sesini cikaramiyor bence yinede ben cekilecegim meydandan
Faydalanabildiğin kadar faydalanmak gerekiyor böylelerinden.Bu ne ağa
Kız dünden razı demek ki salla, bunlar belirli yaşa gelene kadar ellerler elletirler her haltı yerler sonra da "adam gibi adam kalmadı yaa, nerde evlenecek adam" diye gezinirler.
Dostum polyannacılığı bırak. Taciz diyorsun bu taciz değil kız bildiğin vermiş işte.Hocam kiz biraz saf ***** manasinda demiyorum temiz ruhlu yani istemedigini belli ediyor ama sesini cikaramiyor bence yinede ben cekilecegim meydandan
O zaman kıza direkt gidip sor.Bu çocuktan rahatsız mı oluyorsun flan diye.Ancak kötü bir tepkiyle karşılaşıcaksın bence.Mesela "Hayır ne alakası var.O benim arkadaşım.Çok kötü düşünüyorsun seni böyle bilmezdim" diyebilir sana.Hocam kiz biraz saf ***** manasinda demiyorum temiz ruhlu yani istemedigini belli ediyor ama sesini cikaramiyor bence yinede ben cekilecegim meydandan
Aga bu olaya yapacak bir şey yok. Senin beklentilerini karşılamamış kız. Bir dahakine pahalı ya da ucuz olsun. Bir yerde ortaklaşa grupça bir şey yapılıyorsa, o grup içindeki alınacaklar ortak ödenir. Tek bir kişiye yük biniyorsa buradaki durum çıkar ilişkisine döner. Kim olursa olsun arkadaş ayağına da çizgisini belli etmeli. Kız bu durumdan rahatsız olsa kendi çizgilerini belirlerdi bence. Olayı tam anlamıyla görmedim. Kız nasıl biri, saf mı? veya bu tip şeylere sesini çıkartamıyor mu? bulunduğunuz yerde bu olayı yaşayan kişilerin yaşları kaçtı? bu olay bir bakıma da ciddi manada taciz ve tecavüz derecesinde gözüküyor. Kızın arkadaşı dediğin, kızı taciz eden kişi ve kız reşit mi? bana kalırsa bu durumu biraz gözden geçirmelisin.Merhabalar dun dershanede bir kiz farkettim ayni siniftaymisiz kiz bana cok guzel davraniyodu cok hosuma gidiyodu hemen en yakin arkadasim(kiz) o bilir diye ona sordum bu kim nedir ne sever fln diye sonra oda sadece merhaba merhaba olarak konuştuğunu ve bisey bilmediğini soyledi bugun cikista kiz yanima gelip sınıftan bi çocuğun dogum gunu oldugunu soyledi bende iyimis nerde kutluyucaz dedim oda ordaki parkta dedi ondan sonra benden dg çocuğunu ve arkadaşını parka goturmemi istedi bende tamam dedim götürmeye giderken durdurdu ve baska bir kiz daha var dogum gunune katılacak o götürsün parka sen benle gel pastayı alalim dedi sonra bende tam o anda kalbim hızlandı hic bukadar yakin olmamıştık bende tamam dedim pastaneye gittik kucuk bi pasta sordu sen seç dedi bana bende çikolatalı seçtim sonra o cüzdanını cikarirken ben odedim oda ben odicektim dedi sonra markete gittik ordan lipton aldik onuda ben odedim bana bakti yapma ben odicem gibisinden tabii ki erkek olarak ben odedim
Sonra çakmak ve bardak almak icin bakkal aradik bulamadik ben cok seviniyorum ama beraber oldugumuz icin kizla sonra bakkal bulduk aldik fln kiz odemeye çalıştı tekrar bu sefer fiziksel olarak beni engelledi fln bakkal amcada o ödemezse 2 nizdende alirim dedi gulduk fln bende kiza bakkal hakli dedim parayi verdim o sira sonra kutlamaya gittik orda parkta tutan kiz gitmis sonra dg cocugunun arkadaşı kizin yakin arkadasiymis arkadas ayagina ayakta s*** kizi alip göğüsüne yasliyo fln ben sinirle bakiyorum en sonunda kiz bank la dg cocugunun arkadasi arasinda bi yukseklik olustu kiz daha yuksege cikti kaldirim yuzunden cocuk 0 sermayeyle pavyon acmaca diye kizi kucagina aldi ben orda cok kirildim kizda tepki gostermiyo ve buyuk bomba kizi yere bırakırken poposuna elini surdu ben aglamamak icin zor tuttum kendimi kendimi soyutlayip diger koseye gittim beni hic cagirmadikar kiz yanima geldi niye gelmiyosun dedi ama onun disinda bisey yok sonra herkes evlere ayrildi suan ne yapmaliyim
Neyi öldürüyorsun kız sevgilin olsa veya ne bileyim kızı istemeden taciz etse tamam da kız kendisi izin vermiş. Sen orada dalsan kız sana karşı onu savunurdu emin ol.O kız seni haketmiyor. Arkadaşları nasılsa kızda öyledir. Kız kendisine o şekilde davranmalarına bir şey demiyorsa yapacak bir şey yok. Ben orada olsam öldürmüştüm o çocuğu
Cidden ERKEKLİK gösterip onların pastasını, içeceğini ödeyecek kadar oldun mu?Merhabalar dun dershanede bir kiz farkettim ayni siniftaymisiz kiz bana cok guzel davraniyodu cok hosuma gidiyodu hemen en yakin arkadasim(kiz) o bilir diye ona sordum bu kim nedir ne sever fln diye sonra oda sadece merhaba merhaba olarak konuştuğunu ve bisey bilmediğini soyledi bugun cikista kiz yanima gelip sınıftan bi çocuğun dogum gunu oldugunu soyledi bende iyimis nerde kutluyucaz dedim oda ordaki parkta dedi ondan sonra benden dg çocuğunu ve arkadaşını parka goturmemi istedi bende tamam dedim götürmeye giderken durdurdu ve baska bir kiz daha var dogum gunune katılacak o götürsün parka sen benle gel pastayı alalim dedi sonra bende tam o anda kalbim hızlandı hic bukadar yakin olmamıştık bende tamam dedim pastaneye gittik kucuk bi pasta sordu sen seç dedi bana bende çikolatalı seçtim sonra o cüzdanını cikarirken ben odedim oda ben odicektim dedi sonra markete gittik ordan lipton aldik onuda ben odedim bana bakti yapma ben odicem gibisinden tabii ki erkek olarak ben odedim