sen bunu bi söyle anlaşılır az çok problemin ney olduğubak en sağ üstte ışık yanıyormu ona bir bak eğer yanıyorsa hangisi olduğunu söyle +
diyorumya kerpeten ile laf alıyoruzsen bunu bi söyle anlaşılır az çok problemin ney olduğu
valla ya aısdfnjasınfdiyorumya kerpeten ile laf alıyoruz
Clear cmos pinleri ile. Anakart kitapçığında var ayrıntılı anlatımı.Kapalıyken nasıl yapcam ki
Benim anakart böyle değil sağ üstte öyle bişi yok ışık falan yanmıyorbak en sağ üstte ışık yanıyormu ona bir bak eğer yanıyorsa hangisi olduğunu söyle +
Insan gibi yardımcı olmayacaksın hiç olma saygı bozmaya gerek yok burdadiyorumya kerpeten ile laf alıyoruz
h310m pro demedin mi dostum. benden bu kadar umarım çözersin iyi akşamlarBenim anakart böyle değil sağ üstte öyle bişi yok ışık falan yanmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Insan gibi yardımcı olmayacaksın hiç olma saygı bozmaya gerek yok burda
insan gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz da sen sorunun çözülmesine çabalamıyorsun doğru düzgün bilgi vermiyorsun yardımcı olamıyoruz dostumBenim anakart böyle değil sağ üstte öyle bişi yok ışık falan yanmıyor
Insan gibi yardımcı olmayacaksın hiç olma saygı bozmaya gerek yok burda
H310M S2V 2.0h310m pro demedin mi dostum. benden bu kadar umarım çözersin iyi akşamlar
insan gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz da sen sorunun çözülmesine çabalamıyorsun doğru düzgün bilgi vermiyorsun yardımcı olamıyoruz dostum
Bakayım YouTubede falan varmıClear cmos pinleri ile. Anakart kitapçığında var ayrıntılı anlatımı.
Insan gibi derken beni mal yerine koyuyorsun yok kerpetenle anlatıyoruz falan diye. Ben burda mağdurum bilgisayarım açılmıyor yardım istiyorum biraz empati kurun yanlış cevap versem duzelttiririniz sorun çıkmaz.h310m pro demedin mi dostum. benden bu kadar umarım çözersin iyi akşamlar
insan gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz da sen sorunun çözülmesine çabalamıyorsun doğru düzgün bilgi vermiyorsun yardımcı olamıyoruz dostum
Yok kardeşim kerpetenle ağzınla laf alıyoruz demek istedim kötü bir niyetim yoktu, yardımcı olmaya çalıştıgim için ve gerekli bilgiyi alamadığıma vurgu yaptım. Sorun devam ediyor?Insan gibi derken beni mal yerine koyuyorsun yok kerpetenle anlatıyoruz falan diye. Ben burda mağdurum bilgisayarım açılmıyor yardım istiyorum biraz empati kurun yanlış cevap versem duzelttiririniz sorun çıkmaz.