🔥İndirim MSI Mag X870e Gaming Max Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 12.332 TL

elindeki bellekler micron veya samsungsa olduğun yerde kal hynix belleklerle iyi çalışıyor msi
Kararsız kaldım ya iade ile uğraşacağıma değecek kadar fark var mı aralarında X870 Gaming X ile.
1781041267400.webp

elindeki bellekler micron veya samsungsa olduğun yerde kal hynix belleklerle iyi çalışıyor msi

Alıntıyı görüntüle
Bellek daha almadım 6000mhz cl30 herhangi bir şey alcaktım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama ona iyi anakart sistemi kurduysan üzerine uğraşmaya değmez gibi
Yeni topluyorum.

Onu bilmiyorum hocam ama kutusu hiç açılmamışa kabul eder bence
Kargo kutusunu attım anakartı açmadım hiç.

Yeni topluyorum.

Uğraşmak istiyorsan sen bilirsin ama gaming x de iyi

Yeni topluyorum.

İade alırlar bence hocam o zaman kutusu açılmamışa ürün sıfır oluyor zaten

Yeni topluyorum.

ram seçiyor bu anakart hocam ram fırsatı yakalarsın takarsın expo açmaz üzülürsün sonra ekstra 8 pcie şeridi kabusa dönüşür.

ram seçiyor bu anakart hocam ram fırsatı yakalarsın takarsın expo açmaz üzülürsün sonra ekstra 8 pcie şeridi kabusa dönüşür.
Onu bilmiyordum ben ram çipleri çok değişkenlik göstermiyor mu hocam markadan markaya modelden modele takip etmesi baya zor bir şey

İade alırlar bence hocam o zaman kutusu açılmamışa ürün sıfır oluyor zaten
Aynen 0 ürün.

Hocam indirim o kadar mühim değim. İade vs. uğraşmama değecek kadar fark var mı aralarında?

Onu bilmiyordum ben ram çipleri çok değişkenlik göstermiyor mu hocam markadan markaya modelden modele takip etmesi baya zor bir şey
forumda yazdılar hacım bir önceki konuda benim uyumluluk listesinde çoğunda uyumlu gözüküyor ama bilemedim.
Aynen 0 ürün.

Hocam indirim o kadar mühim değim. İade vs. uğraşmama değecek kadar fark var mı aralarında?
işlev olarak msi bir tık daha önde ama senin aldığın anakartta daha şık görünüyor fakat aldığın ssdler soğutuculu olursa o şıklık bozuluyor benim bir eski anakart z790 toamahawktı bütün panelleri söktüm üstündeki ssdleri takabilmek için :D
Hynix ram önerin var mı hocam 23 e falan rami de aradan çıkaracağım.
https://www.msi.com/Motherboard/MAG-X870E-GAMING-MAX-WIFI/support#mem burdan bak hocam

@damn2u yazmıştı benim konuya o açıklasın durumu kafanıza daha iyi yatar.

forumda yazdılar hacım bir önceki konuda benim uyumluluk listesinde çoğunda uyumlu gözüküyor ama bilemedim.

işlev olarak msi bir tık daha önde ama senin aldığın anakartta daha şık görünüyor fakat aldığın ssdler soğutuculu olursa o şıklık bozuluyor benim bir eski anakart z790 toamahawktı bütün panelleri söktüm üstündeki ssdleri takabilmek için :D

https://www.msi.com/Motherboard/MAG-X870E-GAMING-MAX-WIFI/support#mem burdan bak hocam

@damn2u yazmıştı benim konuya o açıklasın durumu kafanıza daha iyi yatar.

Patriot 16GB Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram

Hocam şu model supported ramlerde yok ama hypnix kullanıyor mesela böyle olunca da sorun yaratıyor mu?

Geri