🔥İndirim 7800x3d 13.120 TL - 9800x3d 21.222 TL 🔥 🔥

Sadece hikayeli oyun için gereksiz hocam.
Çok teşekkürler
İade olur üstad merak etme.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece AAA oyunlar için mantıklı olacağını düşünmüyorum . Bana sorarsan devam 7600 den .
Çok teşekkürler 11700x çıkınca değişim yapacağız gibi bu gidişle :)
Fps oyunu oynamıyorsan 7800x3d gereksiz harcama olur hocam. Bu arada ekran kartınız güzelmiş güle güle kullanın modeli nedir acaba?
Palit Jetstream 4070ti Super OC 2 sene önce 33k ya 9 taksitle almıştım. 6000 serisi çıkana kadar gider gibi duruyor

Neden durduk yere firmayı karaladın bilemedim. Benim 200m yakınımda ufak bir dükkanları var gittiğinde her türlü yardımcı oluyorlar. Ben şimdiye kadar biri Amazon üzerinden biri pttavm üzerinden 2 tane işlemci aldım buradan hiç bir sorun yaşamadım. AL bak bunlar da kanıtı. Firma çalışanı damgası yemeyelim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben kötülemedim hocam, kötü yorumlar var dikkat edin dedim. google maps yorumlarına bakarsanız son dönemde ciddi kötü yorumlar almış firma. Ben 'bu firmadan almayın, uzak durun' demiyorum sadece 'dikkat edin' diyorum. Her satıcı ve ürün hakkında olumsuz yorumlar gelebiliyor, bu onların kötü olduğu anlamına gelmez ama ben geçen hafta ssd alacakken yorumlardan çok etkilendim ve başka bir satıcı seçtim. Bu yüzden aklımda kalmış. Her satıcıyı ezbere bilmiyoruz sonuçta.

2 gun once yapsaniz olmuyo muydu be aldim artik kargoda

Ekler

• Screenshot_2026-06-08-15-00-23-80_8f1dc165806b29ea0bc4e2aab7af4b0f.webp
    Screenshot_2026-06-08-15-00-23-80_8f1dc165806b29ea0bc4e2aab7af4b0f.webp
    84.3 KB · Hit: 67
%10 bende yok napcam
mobil uygulamadan dene hocam satıcı inventus olması lazım.

Çok teşekkürler

Çok teşekkürler 11700x çıkınca değişim yapacağız gibi bu gidişle :)

Palit Jetstream 4070ti Super OC 2 sene önce 33k ya 9 taksitle almıştım. 6000 serisi çıkana kadar gider gibi duruyor
7000 serisine kadar bile gider. Millet 1650 ile oyun oynuyor.

Ben kötülemedim hocam, kötü yorumlar var dikkat edin dedim. google maps yorumlarına bakarsanız son dönemde ciddi kötü yorumlar almış firma. Ben 'bu firmadan almayın, uzak durun' demiyorum sadece 'dikkat edin' diyorum. Her satıcı ve ürün hakkında olumsuz yorumlar gelebiliyor, bu onların kötü olduğu anlamına gelmez ama ben geçen hafta ssd alacakken yorumlardan çok etkilendim ve başka bir satıcı seçtim. Bu yüzden aklımda kalmış. Her satıcıyı ezbere bilmiyoruz sonuçta.
Hocam bayramdan hemen önce 9700x işlemci aldım dfs bilgisayar ptt üzerinden. Bir sorun yaşamadım. Kötü yorumlar satış sonrası hizmetler hakkında ise bilemem.

2 gun once yapsaniz olmuyo muydu be aldim artik kargoda
iade talebi açıp gelen kargoyu reddedebilirsiniz . Veya kargoyu alıp iade talebindeki gönderici koduyla 14 gün geçmeden kargolayabilirsiniz. Sistemin acelesi yoksa 1.5 k tl kar edilebilir.

mobil uygulamadan dene hocam satıcı inventus olması lazım.

7000 serisine kadar bile gider. Millet 1650 ile oyun oynuyor.
Denedim %5 var kazan diyorum kazandınız diyor kuponlarım yerine yok anlamadım

petete aveme bir eklemedi benim kullandığım bankaya taksit :PeepoLeave:

Hocam bayramdan hemen önce 9700x işlemci aldım dfs bilgisayar ptt üzerinden. Bir sorun yaşamadım. Kötü yorumlar satış sonrası hizmetler hakkında ise bilemem.
Teşekkürler hocam, olumlu yorum yapan 3. kişi oldunuz. Benim de çekincelerim gitti (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,593
Üyeler
197,238
Son üye
gnymzrk
Geri