Yillardir yqpiyorum internette belli basli programlar var (adobenin) youtubede progrmalarin kullanim egitimleri videolari var after effect, photoshop, premier pro nun ama ilk once photoshopu ogrenmen lazim daha iyi olur cunku after effecti yada premieri direkt kullanmaya basalrsan cok zor gelebilir pabeller ilk basta photoshopu kullanmanda ona alismanda fayda var. Yabanci siterler var upwork fiver vb. Gibi ama ben oralardan cok kazanmadim o yuzden yorum yapamayacagim ancak bionluktan cok is yaptim bionluk üstünden çalisabilirsin 100 200 tl gibi bir kayıt ucreti oluyor ve sinirsiz sekilde is yapabiliyorsun sadece bir kerelige mahsus ucret ödüyorsun.
Kendin sonrasinda ilan acabiliyorsun alanini seciyorsun video animasyon grafik tasarim vb. Bircok alan var. Ama sana onerim yapay zekayida islerinde kullan cok etkili olur. Youtubeye bionluk hesap açma ve basil ilan açacağına dair tutorial eğitim videosu üretmiş kişiler var bakabilirsin.
Ayriyeten odeme konusunu açıklayayım;
Musteri ile işe başlamadab once ona "özel teklif" atıyorsun orada kendi belirledigin fiyatta ilanı seçip atıyorsun oda kabul edip odemeyi yapıyor, ve para iş bitimine kadar sitenin havuzunda kalıyor buda iki taraf için güvence kaynağı oluyor