g403 hero aynı şekle sahip ama kablolu.merhaba dostlar önceki mouseum logitech g703 aynı tutuşa sahip mouse önerir misiniz şimdiden teşekkürler.
Bu nasıldır acaba?hocam benim elim 21 cmydi ben madlions mad g kullanıyorum inanılmaz memnunum tek eksisi bulması zor ve 1k polling rate
merhaba dostlar önceki mouseum logitech g703 aynı tutuşa sahip mouse önerir misiniz şimdiden teşekkürler.
o şekilde ve bütçeye uygun başka önerim yok. eloshapes.com'dan "find similar" kısmını kullanarak farklı modellere bakabilirsin.Kablosuz arıyorum
hocam bir bilgim yok mlsf ne desem yalan olurBu nasıldır acaba?
![]()
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Bakacağım teşekkürler.Herkese merhabalar bugün sizlere detaylı f/p mouse önerilerimi göstereceğim bütçe aralığı 1000 tl ile 5000 tl arasında olacak genellikle f/p mouseları koymaya çalışacağım takıldığınız bu f/p değil dediğiniz veya öneriniz varsa ekliyebilirim güzel olacağını umuyorum sizin yorumlarınızıda bekliyorum bazı yerlerde yanlış olabilir onlarıda belirtirseniz sevinirim (bilgi hatası yazım hatası vb.) her bütçede 5 tane olacak en iyi mouse hangisi ise onu sonda belirteceğim fiyatlar küçükten büyüğe göre olacak ve fiyatlarını vereceğim ayrıca sormak istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz öneri...
- mornix
- Cevaplar: 29
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
3395 altına düsme derimBu nasıldır acaba?
![]()
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
sence wraithe bulasmaya değer mi cok sıkıntılı firma diyorlarHerkese merhabalar bugün sizlere detaylı f/p mouse önerilerimi göstereceğim bütçe aralığı 1000 tl ile 5000 tl arasında olacak genellikle f/p mouseları koymaya çalışacağım takıldığınız bu f/p değil dediğiniz veya öneriniz varsa ekliyebilirim güzel olacağını umuyorum sizin yorumlarınızıda bekliyorum bazı yerlerde yanlış olabilir onlarıda belirtirseniz sevinirim (bilgi hatası yazım hatası vb.) her bütçede 5 tane olacak en iyi mouse hangisi ise onu sonda belirteceğim fiyatlar küçükten büyüğe göre olacak ve fiyatlarını vereceğim ayrıca sormak istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz öneri...
- mornix
- Cevaplar: 29
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
3395 altına düsme derim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sence wraithe bulasmaya değer mi cok sıkıntılı firma diyorlar