.....Ak

İlk defa buraya bir şeyler yazma girişiminde bulunuyorum belki konuyu doğru açamamışımdır kusura bakmayın. 20li yaşlarımdayım reşit olmadigim zamanlardan beri sanal kumar denen tuzağa düştüm bu konuda tek şansım kazanmış olmam, kumar bağımlılığı üzerine bir şeyler yazan insandan farklı olarak para artık beni mutlu etmiyor kendimi çok kötü hissediyorum ilk seneler sürekli kazandım kaybettim döngü halinde bundan 5 ay önce yüklü miktar bir kazancım oldu gerçekten yaşıma, ailemin maddi durumuna göre fazlasıyla para kazandım annem ve babama bunu bir şekilde açıkladım sadece bir kere oynadığımı şans eseri kazandığımı söyleyip onları bağımlı olmadığıma bu işlerle çok alakam olmadığına inandırdım. bütün parayı babama verdim ailenin borçlarının hepsi kapandı nefes aldık üstüne para da kaldı araba aldık vs. vs. kendime ait küçük bir ekonomim var ailemden çok para almıyorum aktif olarak da çalışmıyorum şuanda ama amatör olarak dövme sanatçılığı yapıyorum kendi harçlığımı çıkarıyorum bunlar bu gune kadar yaşadıklarım. şimdi geleyim bugune artik elime gecen her parayı bu pisliğe kaptırmaktan sıkıldım elime ne zaman para geçse kendimi bir şekilde kandırıyorum evet şuanda zararda değilim bazi bu bagimliliga kendini kaptiran insanlara gore durumum o kadar da berbat gozukmuyor ama gelecegim icin cok endiseleniyorum ilerde bu bagimlilik yuzunden hayatimin elinden kayip gitmesinden korkuyorum surekli kendime biraktigimi soyleyip tekrar oynarken buluyorum kendimi neler yapabilirim kendimi bundan nasil uzaklastirabilirim
Alo 115'i arayarak başlayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,016
Üyeler
197,804
Son üye
sefad3mr
Geri