Dodgemaster
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Bugün incehesapta gaming gecesinde düşer inş bir ram herşeyi aldım ram kaldı. Parçaları deneyemiyorum sıkıntı çıksa iade süresi geçecek.
Müşteri hizmetlerini arayın talep oluşturun zorlayın birazBen alamadım
peki hocam rgblide ışık oldugu için daha cok ısınma durumu olurmu sizceRgbsiz Goodram heatshink profil çok ince kağıt gibi. Malzeme kalitesi 5 üzerinden 2.5 veririm. Kasanın hava akisi iyi değilse biraz isinabilir
RGB olanın heatshink daha iyi diye biliyorum düz model kullandım soğutma plakası kötüydü. Patriot bile daha kaliteli ram konusunda en iyi blok ben lexar Thor ile Ares de gördüm ram için.peki hocam rgblide ışık oldugu için daha cok ısınma durumu olurmu sizce
teşekkür ederimRGB olanın heatshink daha iyi diye biliyorum düz model kullandım soğutma plakası kötüydü. Patriot bile daha kaliteli ram konusunda en iyi blok ben lexar Thor ile Ares de gördüm ram için.
Rgb ye aldanmayın bu fiyata A-die çipli bellek bulmak imkansız A-die en kaliteli çip biliyorsunuzdurBeni de rgbsiz muadil gönderelim diye aradılar. Rgbsiz istemiyorum. Aldığım fiyata veririm rgbsiz alırım diyen varsa.
Sistem kurma durumum olsa hemen almıştım şu an mesela.Beni de rgbsiz muadil gönderelim diye aradılar. Rgbsiz istemiyorum. Aldığım fiyata veririm rgbsiz alırım diyen varsa.
hocam seninki daha iyi zaten 6400 cl30 hemde temiz bir şey galiba o ışık mışıkda yok.Ben Lexar Ares 6400 Mhz Cl30 rak almıştım. Bunu görünce pişman olmadım değil gerçekten. Sağlık olsun diyelim.