Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Colorful, el capitan, lexar SSD, lancool 217 varyantları, segotep. Başka şarkı yok mu Seyit. Hep fincanlım. Ayrıca o 9070 xt fiyatı ne hahahaha. O fiyata sistem satıyorlar.

geçen hafta 38k olan sistem dün baktığımda 46 civarı bişeydi bugün fiyatını arttırıp indirimden önce 49k yaptılar şimdi de 45e düşürmüş sahtekarlar sırf talep var diye yaptıklarına bak inşallah 1 tane bile satamazlar bide sadece paraf karta 3 taksit yapıyolar diğer bankalar peşin xd 1 çöp alanın aklından şüphe ederim

lexar nq790 2tb ın resminde de nm990 var :kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

al sata gitmez kullanacak olan da 1k fazla verir 850 olanı alır daha iyi seçenekler de muhtemelen mevcuttur bu bantta
güzel kasa tam istediğim boyut psuyu 1k ya satsam satamaz mıyım 3500 efalan güzel kasa almış oluyorum

güzel kasa tam istediğim boyut psuyu 1k ya satsam satamaz mıyım 3500 efalan güzel kasa almış oluyorum
thermaltake view 380 850w gold psu ile 6k fan kalitesi daha iyidir bundan ve kasa olarak daha büyük ölçüleri. ben bunu tercih ederdim. renk sadece mavi var ama

Bitmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cidden haftalardır takip ediyorum en kötü Gaming gecesi sanırım
Ben sipariş geçtim hocam, taksit olmadı ama bitecek diye 😅 bu arada anakartım gen3 destekliyor sabah 3900 e satılana alabilsem daha hoştu da bu nasıldır alınır mı? Fiyat iyi değilse acelem yok daha bekleyebilirim

Son haftalarda sürekli "en kötü indirim haftası" dedikçe dahada kötüleşiyor...

Geri