7000k Bütçeye Direksiyon Önerisi

xtiamox

80+
Reaksiyon skoru
0
Direksiyon seti lazımda zevk verecek ets2 felan oynarım zor ihtimal forza felan gırerım ama ets oyanayacağım vitesli 3lü pedallı bir direksiyon seti lazım en fazla çıkabileceğim rakam 8500tl olabilir 2.elemi gireyim sizce

eğer sıfır istiyorsan bunu alabilirsin
rampage alınmaz bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rampage alınmaz bence
Direksiyon seti lazımda zevk verecek ets2 felan oynarım zor ihtimal forza felan gırerım ama ets oyanayacağım vitesli 3lü pedallı bir direksiyon seti lazım en fazla çıkabileceğim rakam 8500tl olabilir 2.elemi gireyim sizce
bence kesinlikle ikinci el bak pahalı bir ürün grubu rekabeti az olduğu için iyi kampanya da zor geliyor. bence bir araştırma yap

rampage alınmaz bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence kesinlikle ikinci el bak pahalı bir ürün grubu rekabeti az olduğu için iyi kampanya da zor geliyor. bence bir araştırma yap
bu fiyatlara alınabilecek modeller bu maalesef gönül ister bu fiyata g29 olsa keşke 2.eli bile 10k dan başlıyor

Hocam ikinci el de olsa 11-12K TL'nin altında güzel direksiyon seti yok. En az PXN V10 Pro alabileceğiniz zamana kadar bekleyin ikinci el PXN V10 Pro alın.

V995 nasıl hocam g29 isterim de temiz olduğunu vs nasıl anlayacağım bide 10 k ya bulabilir miyim g29

Pahalılık çok önemli değil aklımda kuşku var ya iyi değilse yani nasıl onu test etmeliyim programları vs varmı
Hocam ben PXN V10 Pro kullanmadım ama Direct Drive olduğu için G29'dan veya V995'den iyi olduğuna eminim. Test konusunda da ben 2.el direksiyon seti hiç almadım @Advocate hocam direksiyon setleri konusunda çok bilgili hocama sorabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,202
Üyeler
197,397
Son üye
toxicwimm
Geri