🔥İndirim Acer Swift/Snapdragon Qualcomm X Plus/16 GB Ram/512 GB SSD/14.5"Laptop 29697 TL

20 bine verseler alınır berkide çok güçsüz bir işlemci hemde 512 gb
45 TOPS NPU var bu işlemcide. Yani rakiplerinin neredeyse 3 katı. İşlemci güçlü olmak için değil, ağır iş yükü gerektirmeyen uygulamalarda maksimum pil performansı için tasarlandı. Ürünün üretiliş amacı oyunculara uygun değil. Ayrıca termal yönetimi hiçbir rakibinde yok bu işlemcinin. ARM olmasının avantajı tabi ki.

Snapdragon işlemci var. Arm tabanlı olduğu için çoğu uygulamada sorun yaşayabilirsiniz. Sadece chrome, office için kullanılacaksa alınır, güzel pil ömrü sunar.

Daha önce snap Dragon işlemcili bilgisayarları üretileceğini duymuştum ne zamandır piyasadaalar bilmiyorum bu yeni mi girdi TRye piyasaya

45 TOPS NPU var bu işlemcide. Yani rakiplerinin neredeyse 3 katı. İşlemci güçlü olmak için değil, ağır iş yükü gerektirmeyen uygulamalarda maksimum pil performansı için tasarlandı. Ürünün üretiliş amacı oyunculara uygun değil. Ayrıca termal yönetimi hiçbir rakibinde yok bu işlemcinin. ARM olmasının avantajı tabi ki.
ne iş nede oyunda rakiplerinden geride pil performansını önemsesem gider APPLE alırım , performans (hem iş hem oyun ) için nvidia + amd kompu yaparım , fiyat performans olmak zorunda snapdragon yoksa nvidia da arm tabanlı işlemcisi rtx spark çıkacak hemde fp olucak

ne iş nede oyunda rakiplerinden geride pil performansını önemsesem gider APPLE alırım , performans (hem iş hem oyun ) için nvidia + amd kompu yaparım , fiyat performans olmak zorunda snapdragon yoksa nvidia da arm tabanlı işlemcisi rtx spark çıkacak hemde fp olucak
Herkes sizin beklentilerinize sahip değil. Hadi bütçe 20 bin değil 30 bin olsun. Bu paraya 45 TOPS NPU, Intel Ultra 5 225U'dan daha yüksek performans, daha düşük güç tüketimi ve daha az ısınma elde edebiliyorsunuz. Bu bütçeye rakibi yok. Bu bütçeye daha güçlü işlemciye sahip bir laptop paylaşın bakalım bulabilecek misiniz? :)

Parası ve beklentileri Macbook'a uyan kişiler onu alabilir. Pil performansı konusuna gelecek olursak MSI Prestige 14 Flip AI+ laptop en iyi pile sahip macbook'u geride bırakarak 42 saat pil ömrü var. Aynı şekilde HP OmniBook 5 14 laptobun 34 saat pil ömrü var. Macbook almaya da gerek yok bunlar daha mantıklı tercihler.

Son düzenleme:
Apple o konu da üst seviye de hatta 8 gb bellek ile bile müthiş işler yapıyor ancak olay tamamen bütçe :)

Anneme laptop bakıyordum, ulan bir gireyim şu foruma bakayım dedim. 2 yıldır giriş bile yapmamışım. Gördüğüm gibi yapıştım.
Bu paraya 45 TOPS AI, 120 Hz %100 SRGB, 20 saat pil ömrü BEDAVA. Rakiplerini sollamıyor eziyor resmen. İşlemci gücü, sessizlik falan onlara girmiyorum.
@Berkay1010 Allah razı olsun.

Anneme laptop bakıyordum, ulan bir gireyim şu foruma bakayım dedim. 2 yıldır giriş bile yapmamışım. Gördüğüm gibi yapıştım.
Bu paraya 45 TOPS AI, 120 Hz %100 SRGB, 20 saat pil ömrü BEDAVA. Rakiplerini sollamıyor eziyor resmen. İşlemci gücü, sessizlik falan onlara girmiyorum.
@Berkay1010 Allah razı olsun.
İyi günlerde kullanın hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,973
Üyeler
197,590
Son üye
burakzdmr
Geri