🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

dfkjdfjkfdjkfdjk bana da herkes tüm klavyelerinin sesi aynı diyo tok sıkıyo bir süre sonra
Aslında böyle sw iyi oldu elimde 3 farklı klavyenin sesi de farklı olduğu için alışınca diğerine geçebiliyorum. 30 euro sınırı kaldırılmasa daha neler sipariş edecektim de işlerimiz yarım kaldı.
hayırlı olsun hocam efsane duruyor keycapslerle beraber iyi gunlered kullanın
Dur ben de foto atayım odayı pavyona çevirdim Dark World'un keycaplar fena ışık geçiriyor. Fotoğraftan çok anlaşılmıyor ama arkaya çok fena ışık yansıyor ışık açmıyorum odada artık.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-04 at 17.05.06.webp
    WhatsApp Image 2026-06-04 at 17.05.06.webp
    164.5 KB · Hit: 60
Switchi çıkarıp kulağımın dibine getirince oluyor tabi ama normal kullanımda mchosedeki ktt switchler kadar smooth hissettirmiyor. Switchlerin içinde yağ neredeyse hiç yok zaten baktım bi.
KTT kadar smooth hissettirmemesi normal biraz, orta segment bir switch zaten. TR deki leobog switch fiyatlarına da bakınca daha çok f/p ürün olarak değerlendirmek lazım bence.

Ben de Wuque Switch + XVX Karbon Clear keycaps düşünüyorum hocam nasıl olur sizce? önceliğim beyaz kalması ve ışığı güzel yansıtmasının yanı sıra tok bir ses sahip olması.
Hocam switch hakkında pek bilgim yok. Capsler de zevkinize göre beğeniyorsanız tercih edebilirsiniz. Işık difüzörü olan switchler ışığı iyi yansıtıyor. Bende m1v5 purple switch klavye de var. Purple switchler de ışığı az geçiriyor. Leobog klavyeden çıkan glazed glass switchleri taktım ve beyaz capsler kullandım. Işık çok belirgin oldu seviyeyi düşürdüm.

Aslında böyle sw iyi oldu elimde 3 farklı klavyenin sesi de farklı olduğu için alışınca diğerine geçebiliyorum. 30 euro sınırı kaldırılmasa daha neler sipariş edecektim de işlerimiz yarım kaldı.

Dur ben de foto atayım odayı pavyona çevirdim Dark World'un keycaplar fena ışık geçiriyor. Fotoğraftan çok anlaşılmıyor ama arkaya çok fena ışık yansıyor ışık açmıyorum odada artık.
Klavyenin rgbleri baya iyi canlı ve baya parlak. Auladan geçince gözümü alıyor resmen.

oha iyimiş he ben sesini sevmediğim için kabloyu bile bağlamadım jelatinli şekilde duruyo :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,018
Üyeler
197,606
Son üye
Çapanoğlu
Geri