Cs2 Faceit Yükselme Teknigi Varmı

Zorexe

80+
Reaksiyon skoru
47
Arkadaşlar, bahsettiğim zorluk oyuncu zorluğu değil. Level 4'te bile takıma oyuna yeni başlayanlar geliyor. Kaybetmelerimin %85'i kötü takım denk gelmesinden kaynaklanıyor. Sürekli 3 ile 4 level arasında gidip geliyorum. Solo FACEIT'te 7 ve üzeri seviyede olan adamlar ya çok şanslı ya da hile gibi geliyor bana. Tabii gerçekten çok iyi oynayanlar da vardır. Öneriniz var mı? Çünkü az kaldı, bırakacağım.

bende aynıyım çok haklısın her el top frag atsam da kaybediyorum premier 22 k eloyum faceitte yükselemiyorum tek oynuyorum genelde

bende aynıyım çok haklısın her el top frag atsam da kaybediyorum premier 22 k eloyum faceitte yükselemiyorum tek oynuyorum genelde
yok abi solo lvl 10 a gelmek hile açmadan imkansız 2 takım iyi takım atıyor 2 takım kötü takım oldugun yerde sayıyorsun ne kadar iyi olursan ol takım sart

yok abi solo lvl 10 a gelmek hile açmadan imkansız 2 takım iyi takım atıyor 2 takım kötü takım oldugun yerde sayıyorsun ne kadar iyi olursan ol takım sart
solo şekilde zor maalesef bende solo oynuyorum, her şekilde en az 2 takım arkadaşı şart.

Dostum yanlış anlama iyiysen yükseliyorsun zaten hile falan yok yani. Eskiden valo oynuyodum cs geçtim mesela vurunca bayağı rank veriyor zaten. 10 level olmak zor da o kadar değil yani.

Dostum yanlış anlama iyiysen yükseliyorsun zaten hile falan yok yani. Eskiden valo oynuyodum cs geçtim mesela vurunca bayağı rank veriyor zaten. 10 level olmak zor da o kadar değil yani.
günün 24 saat oldugunu düsünürsek lvl 7 ve üstüne çıkmak için solo günde 100 saat oynaman lagzım cunku takım 1 iyi 1 kötü atıyor imkansızlıgı sen düsün

günün 24 saat oldugunu düsünürsek lvl 7 ve üstüne çıkmak için solo günde 100 saat oynaman lagzım cunku takım 1 iyi 1 kötü atıyor imkansızlıgı sen düsün
Bunu söyleyebilmen için her maç mvp olman lazım, ki her maç mvp olsan zaten rank yükselirsin. Kazanınca 30 alıyorsun kaybedince afk varsa 10 yoksa 15 gidiyor. Nasıl rank yükselemiyorsun yani? Yeni başladıysan belki alışman gerekiyordur zamanla yükselirsin bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,503
Üyeler
197,486
Son üye
daekpp
Geri