Ryzen 7 9700x - 5070ti - 32gb Ddr5 Sistemim Ne Kadar Eder?

Faveouls

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,184
Sistemi alalı 1 yıl 2 ay oldu, ekran kartını alalı 2 ay oldu. Sistemi satmayı düşünüyorum ne fiyat girilir bu sisteme? Direkt imzamdaki sistem.

Cpu: RYZEN 7 9700X
Gpu:
GAINWARD RTX 5070 TI PHOENIX-S 16 GB
Cpu Fan: THERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 SE
Anakart: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Ram: PATRIOT VIPER VENOM 32GB(2X16) DDR5 6000MHz CL30
m2 ssd: KINGSTON RENEGADE 1TB M.2
Kasa:
NZXT H5 FLOW BLACK
Psu: RAIJINTEK CRATOS 850W 80+ GOLD

Tek tek satsan ekran kartını kaça bırakırsın?
Kartı alalı 2 ay oldu daha, zaten sistemin en önemli parçası o, onu tek satsam gerisini de tek tek satmam gerekicek. Sıfırı 53.500TL ben de muhtemelen ya 50.000'e ya da 48.000 gibi bir rakama bırakırım. Kutusu faturası o su bu su hepsi duruyor sıfır gibi kart.

Kartı alalı 2 ay oldu daha, zaten sistemin en önemli parçası o, onu tek satsam gerisini de tek tek satmam gerekicek. Sıfırı 53.500TL ben de muhtemelen ya 50.000'e ya da 48.000 gibi bir rakama bırakırım. Kutusu faturası o su bu su hepsi duruyor sıfır gibi kart.
hocam bu konuları dmden konuşun lütfen

Hocam sistem olarak satmaya satarsın ama alıcı bulman uzun sürer parça parça satarsan daha hızlı satarsın. Yani bana fiyat biçmek ne kadar düşer bana katılırmısınız yada diğer arkadaşlar katılır mı bilmem ama. Benim görüşüm 0 fiyatı 50k ya 5070Tİ modelleri bulunabiliyor kimse 2. Ele ne kadar yeni de olsa bu parayı ödemek istemez diye düşünüyorum 45 ideal gibi ekran kartı için ama kart sizin satıcı sizsiniz burda karar size kalıyor :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu konuları dmden konuşun lütfen
Kendisine bilgi vermek için soru sordum kardeşim. Ekran kartını almayacağım burda bir ticaret dönmüyor yeni attığım mesajı okuyabilirsin.

Hocam sistem olarak satmaya satarsın ama alıcı bulman uzun sürer parça parça satarsan daha hızlı satarsın. Yani bana fiyat biçmek ne kadar düşer bana katılırmısınız yada diğer arkadaşlar katılır mı bilmem ama. Benim görüşüm 0 fiyatı 50k ya 5070Tİ modelleri bulunabiliyor kimse 2. Ele ne kadar yeni de olsa bu parayı ödemek istemez diye düşünüyorum 45 ideal gibi ekran kartı için ama kart sizin satıcı sizsiniz burda karar size kalıyor :)

Kendisine bilgi vermek için soru sordum kardeşim. Ekran kartını almayacağım burda bir ticaret dönmüyor yeni attığım mesajı okuyabilirsin.
forum kurallarını oku sadece uyardım bişey dediğim yok

benzeri bir sistemi arkadaşıma gaming gecesi ve benzeri indirimleri takip ederek 1 ay içinde 100k'ya topladım oradan hesap edebilirsin.

AMD Ryzen 7 7800X3D
COLORFUL BATTLE-AX B850M-PLUS PRO WIFI V14
XPG Pylon II 750W 80+ Bronze
Deepcool CG540
GAINWARD Geforce RTX 5070 Ti Phoenix-S
Segotep FZ6 Pro
MLD M700 1TB
2x Agi RGB 16 GB 6000 MHz CL30

bu şekil 100k tuttu aynı sistem hemen hemen

Geri