2k Monitör Önerisi Alabilir Miyim?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
12000
2k monitör alacağım ama çok anlamam ips veya oled olabilir, oled için peşin fiyatına taksitli seçenek varsa bütçemi arttırabilirim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

2k monitör alacağım ama çok anlamam ips veya oled olabilir, oled için peşin fiyatına taksitli seçenek varsa bütçemi arttırabilirim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Yazdığın bütçelerde Oled çok zor.
En uygun Oled ler 20-25K arası.
Ips lerde 2k 240 hz de philips, aoc gibi markalara yonelebilirsin.
10-11K max.

Yazdığın bütçelerde Oled çok zor.
En uygun Oled ler 20-25K arası.
Ips lerde 2k 240 hz de philips, aoc gibi markalara yonelebilirsin.
10-11K max.
ips için 12k bütçe belirledim aslında oled de eğer peşin fiyatına 6 taksit falan bulursam 25k civarlarına çıkabilirim

ips için 12k bütçe belirledim aslında oled de eğer peşin fiyatına 6 taksit falan bulursam 25k civarlarına çıkabilirim
6 taksit peşin fiyatına

forumda gördüğüm konularda o fiyatlarda alınabilecek en mantıklı oneri bu gibiydi ben de alacagım monitor eğer indirim vs baska bir sey denk gelmezse bunu alacağım muhtemelen milli monitor diyorlar
; az önce kullanıcı incelemesi gördüm bi kac konu asagıda bakmak istersen bir bak

Geri