F furgie 80+ Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 63 Reaksiyon skoru 17 Pazar, 12:01 #14 peps yazmış: Tamamdir tesekkur ederim PSU yeter mi sizce? Devamı için tıklayın... watt olarak yeter kalitesi için bir şey diyemiyorum ama idare eder bence
peps yazmış: Tamamdir tesekkur ederim PSU yeter mi sizce? Devamı için tıklayın... watt olarak yeter kalitesi için bir şey diyemiyorum ama idare eder bence
B balamirreis 80+ Katılım 17 Nisan 2026 Mesajlar 52 Reaksiyon skoru 15 Pazar, 12:03 #15 Dostum bu sisteme yatırım yapmak yerine bunu satıp maddi durumuna göre yeni bir am5 sisteme geçmek daha verimli olur gibi
Dostum bu sisteme yatırım yapmak yerine bunu satıp maddi durumuna göre yeni bir am5 sisteme geçmek daha verimli olur gibi
peps 80+ Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 45 Reaksiyon skoru 9 Pazar, 12:04 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 balamirreis yazmış: Dostum bu sisteme yatırım yapmak yerine bunu satıp maddi durumuna göre yeni bir am5 sisteme geçmek daha verimli olur gibi Devamı için tıklayın... Suan sadece yeni islemci alip ileride satmayi dusunuyorum.
balamirreis yazmış: Dostum bu sisteme yatırım yapmak yerine bunu satıp maddi durumuna göre yeni bir am5 sisteme geçmek daha verimli olur gibi Devamı için tıklayın... Suan sadece yeni islemci alip ileride satmayi dusunuyorum.