OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,337
Öylesine bir konu öğrenirsem +10 adım kazanıcam nasıl öğrencem
Daha önceden bir dil öğrenebildiysen ve dil öğrenmek seni yormuyorsa her dil kolaydir.Öylesine bir konu öğrenirsem +10 adım kazanıcam nasıl öğrencem
ingilizce "1 hafta kasas yeter ingilizceyi unuttum ama 1 hafta böyle 4-5 saat kasarsam aklıma gelirhocam zorlar baya hele ingilizce bilmiyorsanız rip
yani ingilizce öğrendiyeseniz dil öğrenmenin mantığını çözmüşsünüzdür o zaman hiç bir dil zorlamazingilizce "1 hafta kasas yeter ingilizceyi unuttum ama 1 hafta böyle 4-5 saat kasarsam aklıma gelir
inşallah yaparmpratik ders alıcaksın ve elinden geldiğince rus eğitmenlerle türkçe pratik yapıcaksın ingilizce için önerebileceğim ders notu ve etkileşim siteleri var da rusça için bilmiyorum bulursam atayım sana dediğim gibi
adım 1 gramer kelime temel cümleler
adım 2 bol bol speaking
valla o nasıl dildir arapçayı imamhatipden biliyomda bu dil deelÇok zor, Latin alfabesi değil hemde.
altan dur csgo yu karıştırmaCsgo...
sakınsoka bile
imkansız benim göbek adım imamhatipden çıkıp sağlık meslek okuyorum imkansız bize ters gelir düz gider lafıda unuttumÖzellikle anadili Türkçe olan biri için epey zor bir dil Rusça. Ama öğrenilir tabii ki imkansız değil.
benşm hevesim başka bişeydenmBen heveslenmistim bı ara ama okuması çok zor telafuzu zorladı beni
bak ben bunu sevdimyani ingilizce öğrendiyeseniz dil öğrenmenin mantığını çözmüşsünüzdür o zaman hiç bir dil zorlamaz