Rusça öğrenmek zor mudur ?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,337
Öylesine bir konu öğrenirsem +10 adım kazanıcam nasıl öğrencem

hocam zorlar baya hele ingilizce bilmiyorsanız rip

pratik ders alıcaksın ve elinden geldiğince rus eğitmenlerle türkçe pratik yapıcaksın ingilizce için önerebileceğim ders notu ve etkileşim siteleri var da rusça için bilmiyorum bulursam atayım sana dediğim gibi

adım 1 gramer kelime temel cümleler
adım 2 bol bol speaking

Özellikle anadili Türkçe olan biri için epey zor bir dil Rusça. Ama öğrenilir tabii ki imkansız değil.

Ben heveslenmistim bı ara ama okuması çok zor telafuzu zorladı beni

ingilizce "1 hafta kasas yeter ingilizceyi unuttum ama 1 hafta böyle 4-5 saat kasarsam aklıma gelir
yani ingilizce öğrendiyeseniz dil öğrenmenin mantığını çözmüşsünüzdür o zaman hiç bir dil zorlamaz

pratik ders alıcaksın ve elinden geldiğince rus eğitmenlerle türkçe pratik yapıcaksın ingilizce için önerebileceğim ders notu ve etkileşim siteleri var da rusça için bilmiyorum bulursam atayım sana dediğim gibi

adım 1 gramer kelime temel cümleler
adım 2 bol bol speaking
inşallah yaparm
Çok zor, Latin alfabesi değil hemde.
valla o nasıl dildir arapçayı imamhatipden biliyomda bu dil deel
altan dur csgo yu karıştırma
sakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle anadili Türkçe olan biri için epey zor bir dil Rusça. Ama öğrenilir tabii ki imkansız değil.
imkansız benim göbek adım imamhatipden çıkıp sağlık meslek okuyorum imkansız bize ters gelir düz gider lafıda unuttum
Ben heveslenmistim bı ara ama okuması çok zor telafuzu zorladı beni
benşm hevesim başka bişeydenm
yani ingilizce öğrendiyeseniz dil öğrenmenin mantığını çözmüşsünüzdür o zaman hiç bir dil zorlamaz
bak ben bunu sevdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,002
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri