S26 Plus Hangi Siteden Alınır?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
394
Senin için renk uyuyorsa buradan alabilirsin. Her 2 sitede güvenilirdir(hepsiburada ve trendyol) hiç sıkıntı yaşamazsın ben her zaman en ucuz neredeyse ordan tercih ederim.

Neden s25 ultra değil de exynos çöpü bulunduran s26 plus sorabilir miyim
Hocam mediamarkt mağazaya gidip de inceledim S26+ da karar kıldım S25 Ultra elimle tuttum bir tık ısınıyordu S26 Plus'ta hafiften ısınıyordu ama s25 ultra kadar ısınmıyordu bu ayrıca çok büyük geldi elime hem bir de denemek uğruna eski nesilde almak istemedim yeni nesil her zaman iyidir 26 serisi çıktıysa alınır yani.

Son düzenleme:
Senin için renk uyuyorsa buradan alabilirsin. Her 2 sitede güvenilirdir(hepsiburada ve trendyol) hiç sıkıntı yaşamazsın ben her zaman en ucuz neredeyse ordan tercih ederim.

asla ama asla kendi satıcısı olmayan sitedeki ZART ZURT BİLİŞİM, CUMAYAGİTTİMDÖNÜCEM TEKNOLOJİ, SARMATÜTÜN DÜNYASI GSM gibi markalardan alışveriş yapmam önermem de

arkadaşım annesine Trendyol üzerinden bir cihaz aldı aynı şekilde YURTSEVENKARDEŞLER HALAY LTD ŞTİ GSM gibi bir satıcıdan, sonra cihazın IMEI'si klonlandığı için kullanıma kapandı, mağaza da kapanmış Trendyol aylarca süründürdü, en son tehditle zorlaya zorlaya Trendyol'dan iadesi alındı

@Gene Takovic yapmayın hocam ne çöpü exynos 2600 snapdragon 8 elite de daha güçlü bakın kanıtlarıyla geekbench Multi core ve single core de geçiyor

Ekler

• Screenshot_20260615_122628_Chrome.webp
    Screenshot_20260615_122628_Chrome.webp
    98.1 KB · Hit: 7
  • Screenshot_2026-06-15-14-28-44-512_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2026-06-15-14-28-44-512_com.android.chrome.webp
    67.6 KB · Hit: 7
ooo burası samsungcu tayfanın savaşına dönüyo ben iphone 17'm ile bu konuyu terkediyorum...

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
@Gene Takovic yapmayın hocam ne çöpü exynos 2600 snapdragon 8 elite de daha güçlü bakın kanıtlarıyla geekbench Multi core ve single core de geçiyor

Exynos istediği kadar iyi olsun stabil değil. Madem exynos iyiyse samsung neden s26 ultra modelinde dünya genelinde snapdragon kullanıyor? Bir kere samsung kendisiyle çelişiyor. Madem o kadar iyi olduğunu düşünüyor ve iddaa ediyor o zaman koysun amiral gemisi modeline. Ayrıca S25 ultra, S26 plus modelinden her anlamda daha üst bir cihaz. Sadece snapdragon diye değil kamera tarafında hem lens hem optik zoom, titanyum kasa ve kalem artısı kullanırsın kullanmazsın orası ayrı. Ama aynı fiyata geçen senenin amiral gemisi modelini almak varken sırf bir sene daha fazla güncelleme alırım diyerek S26 plus alınmaz. Telefonu 3 sene kullanacağın bile meçhul.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Exynos istediği kadar iyi olsun stabil değil. Madem exynos iyiyse samsung neden s26 ultra modelinde dünya genelinde snapdragon kullanıyor? Bir kere samsung kendisiyle çelişiyor. Madem o kadar iyi olduğunu düşünüyor ve iddaa ediyor o zaman koysun amiral gemisi modeline.
Haklısınız hocam aynı şeyi bende düşündüm
İkisi de aynı para sonuçta ama işte demek ki var bir şey ki S26 Ultra'da Exynos işlemcisini kullanmadı yani adamlar Ultra serisinde hep Snapdragon kullanıyor demek ki en iyisi Snapdragon ki adamlar en uzun ömürlü olarak onu düşünüyor. Her ne kadar dünyanın ilk 2nm işlemcisi bile olsa verimli pil cart curt derken insan soruyor neden ultrada kullanılmadı.
Ben bu mantıkla S25 ultrada karar kılmıştım İyi mi yapmışım dedirtir mi bu kararım yoksa s26 plus mı iyi şuanda?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Exynos istediği kadar iyi olsun stabil değil. Madem exynos iyiyse samsung neden s26 ultra modelinde dünya genelinde snapdragon kullanıyor? Bir kere samsung kendisiyle çelişiyor. Madem o kadar iyi olduğunu düşünüyor ve iddaa ediyor o zaman koysun amiral gemisi modeline. Ayrıca S25 ultra, S26 plus modelinden her anlamda daha üst bir cihaz. Sadece snapdragon diye değil kamera tarafında hem lens hem optik zoom, titanyum kasa ve kalem artısı kullanırsın kullanmazsın orası ayrı. Ama aynı fiyata geçen senenin amiral gemisi modelini almak varken sırf bir sene daha fazla güncelleme alırım diyerek S26 plus alınmaz. Telefonu 3 sene kullanacağın bile meçhul.
Birde hocam söyle bir durum var ama ben bugün mağazada gidip inceledim ama s25 ultra biraz daha fazla ısınıyordu :(

Merhaba arkadaşlar hangi site daha güvenilirdir almak için Trendyol kendi satıcısı mı Hepsiburada kendi satıcısı mı ?

Bütçen Varsa Bunu Al Daha İyi .

Bütçen Varsa Bunu Al Daha İyi .

Valla hocam o kamera tasarımını hiç sevmiyorum kocaman elimi nereye koyacağımı şaşırırım kameraya koysam kamera kirlenecek :D

Valla hocam o kamera tasarımını hiç sevmiyorum kocaman elimi nereye koyacağımı şaşırırım kameraya koysam kamera kirlenecek :D
Valla Kamerası Güzel Çekiyor Mu Çekiyor .

Gözlük Camı Temizleyici Alırsın Temizlersin bir şey Olmaz .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,788
Üyeler
197,753
Son üye
Erdinger
Geri