🔥İndirim 15m Şerit Led 1299 TL

chainfoot

80+
Reaksiyon skoru
77
15 metre
16 milyon renk
Fiyat 1299tl

esp32 ile bunu görüntüye karşı duyarlı hale getirebilir miyim televizyon veya monitör arkasına yapıştırmalık?

her led farklı renk var mı yoksa sabit renk mi

esp32 ile bunu görüntüye karşı duyarlı hale getirebilir miyim televizyon veya monitör arkasına yapıştırmalık?
monitör arkasına yapıştırmak için türkiyeden bulabilirsin ama tv arkasına yapıştırıp görüntüye göre yansın dersen aliexpressten almalısın.
goove falan almayacaksan.

bütçeni aşıyorsa aliexpressten aldığım ürünün linkini paylaşabilirim. (5-6 sene oldu)

Tam emin olmamakla beraber her led ayrı yanmıyor bunda galiba hocam her led farklı yanan şerit ledlerle yapabilirsin sadece diye biliyorum

Led aralıkları çok fazla nokta nokta görüntü oluşturur

tv için çok zor ve maliyetli oluyor sadece esp32 yeterli olmuyor ama monitöre ben yaptım gayet güzel oluyor birazcık uğraş istiyor yalnız söyliyim.
birde hazır bir tane var uygun fiyata https://exemshop.com/collections/urunlerimiz/products/pc-ambilight ben kulanmadım geçen forumdan biri önerdi detaylı bilmiyorum. kendin yaparsan sana maliyeti 1000-1300 tl arası olur hyperion ve wled kullancan esp32 ile kendin yap olanda metrede 60 adreslenebilir led var maalesef biraz pahalı oluyor adreslenebilir led yoksa çok pahalı bir proje olmazdı tr deki satıcılar baya yüksek kar marjı alıyor. internet fiyatlarından bahsediyorum belki mağazada daha ucuzdur.

Geri