kad1RRR
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,096
Araştırmalarıma göre değil.bu sistem sadece ekran kartı yüzünden mi daha kötü kalıyor işlemci cok daha iyi değil mi
En yakın tarihli karşılaştırma şu var.
Araştırmalarıma göre değil.bu sistem sadece ekran kartı yüzünden mi daha kötü kalıyor işlemci cok daha iyi değil mi
taman sağol sadece ana kartı ve soğutucu yükselticemAraştırmalarıma göre değil.
En yakın tarihli karşılaştırma şu var.
İnternete girip 9070XT sistem yazıp ilk çıkanı atıyorum detaylı araştırmayla ya da indirim denk getirip daha iyisi bulunur.link var mı
bunun sıkıntısı taksitle fiyat ucuyor değerinde vadesiz 3 ay taksit varİnternete girip 9070XT sistem yazıp ilk çıkanı atıyorum detaylı araştırmayla ya da indirim denk getirip daha iyisi bulunur.
Parça kalitesi de fena değil işlemci 7500x3d yerine 7500F oluyor ama o da FPS oyuncusu olmayan adamı etkilemez zaten.![]()
Shadow Spark | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Shadow Spark | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Anakarti guclendir işlemci sogutucuyu cooler master yap yeter
bu sistemde ısınma sıkıntısı yaşar mıyım peki intel+intel ısınma olur baya diyorlarBu sistem performans olarak en az %35 daha iyi.
Fiyat olarak da %15 daha ucuz.
Senin sistem alınmaz.
INTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Off dostum ne boş yapıyolar fiyatına göre çok iyi al geç işte. Intel + Intel'den kastın ne ? Sadece işlemci intel ekran kartı değilki.bu sistemde ısınma sıkıntısı yaşar mıyım peki intel+intel ısınma olur baya diyorlar
kasa ve soğutucu ne önerirsinOff dostum ne boş yapıyolar fiyatına göre çok iyi al geç işte. Intel + Intel'den kastın ne ? Sadece işlemci intel ekran kartı değilki.
Kasa kalsin sogutucu cooler master olani yapkasa ve soğutucu ne önerirsin
ana kart 860m yaptım sogutucu da şukasa ve soğutucu ne önerirsin
sağ üsteki mi yoksa seçtigim miana kart 860m yaptım sogutucu da şu![]()
Kasa kalsin sogutucu cooler master olani yap
Kasa kalsin sogutucu cooler master olani yap
bu kasa için büyük olmaz di miKasa kalsin sogutucu cooler master olani yap
Büyük olsa niye koysunlar seçenekler arasina kankam bu nasıl bir düşünce
Sağ üsttekiana kart 860m yaptım sogutucu da şu Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sağ üsteki mi yoksa seçtigim mi