SteelSeries QcK+ Large Gaming Mouse Pad | ITOPYA
SteelSeries QcK+ Large Gaming Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile SSMP63003 ITOPYA'da
Ben balance olanı aldım bu da iyi fiyata düştü.
Kenarları dikişli değil diyenler olacaktır ama Bende aynısı var 4 senelik düzgün kullanırsanız bozulma olmuyor.![]()
SteelSeries QcK+ Large Gaming Mouse Pad | ITOPYA
SteelSeries QcK+ Large Gaming Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile SSMP63003 ITOPYA'dawww.itopya.com
Ben balance olanı aldım bu da iyi fiyata düştü.
Zaten bu fiyat bandında daha iyisi olacağını zannetmiyorumKenarları dikişli değil diyenler olacaktır ama Bende aynısı var 4 senelik düzgün kullanırsanız bozulma olmuyor.
Wraith lerdeki mouse pad leri hiç kullanmadım ama şahsi fikrim her şekilde steelseries qck yaklaşık 4 senedir kullanıyorum bilekten oynadıgım için bileğin geldiği sürttüğü yerler zamanla aşınıyor 1 sene içerisinde aşınma oluyor tersini çevirip 1 sene daha kullanabilirsiniz. Hem kontrol hem speed hybrid diyebiliriz ama mousepadeŞu wraithdeki antik guntik mousepadler mi yoksa bumu? Birde hybrid yüzey mi bu
ben speed olarak biliyorum hybrid olarakta atk sky almayı düşünüyorumŞu wraithdeki antik guntik mousepadler mi yoksa bumu? Birde hybrid yüzey mi bu