Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,546
Hıq’nun Smash pro ürününü mü yoksa Bigjoy’unkini mi alsam emin olamadım. Farklı tavsiyelere de açığım etkisini hissedeceğim bir ürün istiyorum.
Bu elemanın ürünleri çarpıntıdan öte tarafa yollar bizi.![]()
Lucifer Michaelson Muscle Max 30 Saşe - Fiyatı, Yorumları
Muscle Max 30 Saşe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Hocam hardline nox2 kullandım ben çok beğendim. Herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemiyorum.Hıq’nun Smash pro ürününü mü yoksa Bigjoy’unkini mi alsam emin olamadım. Farklı tavsiyelere de açığım etkisini hissedeceğim bir ürün istiyorum.
3 senedir vücüt geliştirmeyle ilgileniyorum şimdiye kadar protein tozu ve creatin harici supplement almadım. Şu son zamanlarda sporda aşırı halsizlik ve isteksizlik başladı o yüzden en çok önerilenlerden birini almayı düşünüyorum. HIQ'nun smash prosu sanırım en çok konuşulanı. Fiyatlara bakıp üçünden birini alırım diye tahmin ediyorum.Hocam hardline nox2 kullandım ben çok beğendim. Herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemiyorum.
Smash güzel ama limonlusunu tavsiye ederim. Ekstra olarak aktif 6 ay kullandıktan sonra etkisini psikolojik olarak mı bilmiyorum ama yitirdiğini düşündüğüm için ben soda ve americano ikilisine geri döndüm. Keşke kaderimiz bizi bu ülkede doğmak yerine ANGEL DUST satın alabileceğimiz bir ülkede doğursaydı şuan bunları konuşuyor olmazdık...3 senedir vücüt geliştirmeyle ilgileniyorum şimdiye kadar protein tozu ve creatin harici supplement almadım. Şu son zamanlarda sporda aşırı halsizlik ve isteksizlik başladı o yüzden en çok önerilenlerden birini almayı düşünüyorum. HIQ'nun smash prosu sanırım en çok konuşulanı. Fiyatlara bakıp üçünden birini alırım diye tahmin ediyorum.
Kolalı mı yoksa limonlu mu daha iyidir hocam?Smash güzel ama limonlusunu tavsiye ederim. Ekstra olarak aktif 6 ay kullandıktan sonra etkisini psikolojik olarak mı bilmiyorum ama yitirdiğini düşündüğüm için ben soda ve americano ikilisine geri döndüm. Keşke kaderimiz bizi bu ülkede doğmak yerine ANGEL DUST satın alabileceğimiz bir ülkede doğursaydı şuan bunları konuşuyor olmazdık...
HIQ smash mantıklı gibi hocam.
![]()
HIQ Smash Pro 2.0 507g
HIQ Smash Pro 2.0 Açıklama HIQ Smash Pro, sporcular ve fiziksel olarak aktif bireyler için geliştirilmiş bir pre-workout (antrenman öncesi) takviye edici gıdadır. İçeriğinde 4000 mg Beta-Alanin, 4000 mg Arginine AKG, 1000 mg L-Sitrülin, Taurin, Tirozin, Teanin, Kafein ve Vitamin B6...takehiq.com
![]()
Bigjoy | Sporcu Takviye Ürünleri ve Sporcu Gıdaları
Benzersiz formüllere sahip protein tozu, amino asit, gainer gibi sporcu ürünlerini en zengin hediye seçenekleri ile bigjoy.com.tr'den satın alabilirsiniz.www.bigjoy.com.tr
![]()
Bigjoy | Sporcu Takviye Ürünleri ve Sporcu Gıdaları
Benzersiz formüllere sahip protein tozu, amino asit, gainer gibi sporcu ürünlerini en zengin hediye seçenekleri ile bigjoy.com.tr'den satın alabilirsiniz.www.bigjoy.com.tr
besin degerleri tablosuna gore en mantiklisi grizzone gozukuyor hocam
Limonlu alırdım ben, bilmiyorum damak tadın nasıl sever ama hoşuna gideni al. Protein tozu olsa idi eğer ben her ay aromasını değiştirmeni tavsiye ederdim ama pre de çok fark etmiyor ölçekten ağzıma döküp suyu çektiğim için aromasına çok takılmıyor. Limonlu güzeldi ama bittikçe denersin hepsini.Kolalı mı yoksa limonlu mu daha iyidir hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
HIQ smash mantıklı gibi hocam.
Protein tozunda sabit çikolatacıyım hocam diğerleri berbat oluyor genelde. Bunda ölçek de protein tozu kadar olmayacağı için sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.Limonlu alırdım ben, bilmiyorum damak tadın nasıl sever ama hoşuna gideni al. Protein tozu olsa idi eğer ben her ay aromasını değiştirmeni tavsiye ederdim ama pre de çok fark etmiyor ölçekten ağzıma döküp suyu çektiğim için aromasına çok takılmıyor. Limonlu güzeldi ama bittikçe denersin hepsini.
İşte ben sabit çikolata tüketemiyorum protein tozunda. Her kutu bitince değişiyorum beni bayıyor. Krep ve pankek üzerinde de tükettiğim için bazen muzlu bazen bebe bisküvili falan değiştiriyorum daha güzel oluyor. Pre de canın ne istiyorsa onu al.Protein tozunda sabit çikolatacıyım hocam diğerleri berbat oluyor genelde. Bunda ölçek de protein tozu kadar olmayacağı için sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.
Ne oldu ki yahiq baya boykot ediliyordu bu ara, sporcular falan salıyor