❌İndirim Bitti! Baseus Enerfıll Fc31 Super 20000 Mah 45w Siyah 1.154 TL 🔥🔥

IMG_0327.webp
teşekkürler

Hepsiburada müşteri hizmetlerine söyle hocam, aradaki farkı kupon olarak veriyorlar. Yapmazlarsa iade et, bunu al. Arada az fark yok sonuçta.
350TL lik kupon aldım hocam alt limitsiz. Ama 15 gün sonra devreye giricekmis. Akıllılar valla hemen verseydiler kupon+Hepsiburada bakiye+ 3 taksitle beleşe getirecektim elimdekini iade edip.

kanki gene çok paraya almamışsın. iyi fiyat
1781767448745.webp

350TL lik kupon aldım hocam alt limitsiz. Ama 15 gün sonra devreye giricekmis. Akıllılar valla hemen verseydiler kupon+Hepsiburada bakiye+ 3 taksitle beleşe getirecektim elimdekini iade edip.

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
45w destekli Samsung galaxy modellerini full hızda şarj eder mi acaba bilen var mı?
Telefonunuz için en uygun adaptörü seçerken ambalajında veya teknik detaylarında "Super Fast Charging" veya "PPS" ibaresi bulunmasına dikkat etmelisiniz. Hızlı şarj özelliğinin açık olup olmadığını kontrol etmek için Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Şarj etme ayarları menüsünü izleyebilirsiniz.

Bu arada modele göre değişiyor hocam. Google modeli yazın teyit etmiş olursunuz.

2 gün önce 1500ken almıştım ben de ... yazdım simdi müşteri hizmetlerine bakalım kupon tanımlayacaklar mı. Ürün gayet güzel ve samsung için süper hızlı şarj yapmakta

Geri