Letgo için açıklama arıyorum

Chapin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,088
Merhaba arkadaşlar, Letgo bildiğiniz gibi kazık fiyatlı ürünlerle dolu bir hesap açıp bunu önlemek için yardım ilanı oluşturacağım fakat açıklamaya ne yazacağım hakkında kararsın kaldım ne önerirsiniz?

Örn; Merhaba arkadaşlar, bilgisayardan iyi anlıyorum yardım ederim gibi gibi.

sen bi metin hazırla burada onu yorumlarız
senin ne bildiğini bilemeyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Swain amacını anlayamadım ?

sen bi metin hazırla burada onu yorumlarız
senin ne bildiğini bilemeyiz
Merhaba arkadaşlar, 4 Yıllık bilgisayar mühendisiyim ( DEĞİLİM ) bilgisayardan çok iyi anlıyorum ve Letgo üzerinde bir çok kişinin bilgisayar aradığını görüyorum, bir çok kişininde 1000 TL olan sisteme 4000 yazmasınıda görüyorum bunu engellemek için yardım ilanı oluşturdum. Yeni bilgisayar almayı düşünen kişiler bana mesaj atabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar, 4 Yıllık bilgisayar mühendisiyim ( DEĞİLİM ) Letgo üzerinde bir çok kişinin bilgisayar aradığını görüyorum, bir çok kişininde 1000 TL olan sisteme 4000 yazmasınıda görüyorum bunu engellemek için yardım ilanı oluşturdum. Yeni bilgisayar almayı düşünen kişiler bana mesaj atabilir.
Ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar, 4 Yıllık bilgisayar mühendisiyim ( DEĞİLİM ) Letgo üzerinde bir çok kişinin bilgisayar aradığını görüyorum, bir çok kişininde 1000 TL olan sisteme 4000 yazmasınıda görüyorum bunu engellemek için yardım ilanı oluşturdum. Yeni bilgisayar almayı düşünen kişiler bana mesaj atabilir.

Adam ısrarla yüz yüze görüşelim derse ne olacak :D

Kişisel bilgilerinde yalan bilgi kesinlikle yer almasın, ama diğer yazdıkların konusunda haklısın. Bu yardımı ücret almadan yapacaksan çok daha faydalı olacaktır.

Ben sistem satmıyorum ki :) Bir çok kişiyi ikna etmem gerek. Birde size sorayım dedim.

Tamamda kanka adam atıyorum gel almaya beraber gidelim veya yüz yüze görüşürsek daha iyi olur burdan pek anlamadım derse ne yapacaksın onu göz önünde bulundurarak bir yazı yaz yani Bilgisayar Mühendisiyim deme :D

dostum herkesin kendi malı ister 100000 e satar isterse bedava verir adam seni bulur başına iş açar bilgin olsun

Sorun değil. Bende bunu önlemek istiyorum.
ben sana günübirlik öyle ilanları takip eden biri olarak söyliym adamlar seni bulmaya çalışır sana rahatsızlık verirler yani malını satamadı diye çok yaşadım böyle onun için öyle bir şey yapmanı önermem onun yerine forumdaki insanlara anlat bunu
zaten letgodan araştırmadan kazık yiyecek adama müstehak araştırmadan pc alan da bırak kazığı yesin

Tahminimce ilgilenmezler veya şikayet ederler seni bilgisayar satıcıları

Geri