Renault Port Uygulaması: Perde Hava Yastığı Uyarısı

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, Renault Port uygulamasında "Aracınıza gönüllü düzenleyici faaliyet kapsamında işlem gerekmektedir" şeklinde bir uyarı gördüm, detayında "perde hava yastığı" yazıyordu. Renault'u aradım ve bu model araçlarda perde hava yastığı bulunmadığını ve serviste ücretsiz olarak ekleyebileceklerini söylediler.

Eğer ben bu işlemi yaptırırsam aracı satarken ekspertizde kusur olarak gözükür mü bu? Aracımın içinde dışında hiçbir değişeni boyası yok, sizce bu işlemi yaptırmak mantıklı mı?

Yetkili servisler kağıt veriyor işleme dair. Araç yeni sanırsam perde hava yastığı nasıl yok model nedir?

Merhabalar, Renault Port uygulamasında "Aracınıza gönüllü düzenleyici faaliyet kapsamında işlem gerekmektedir" şeklinde bir uyarı gördüm, detayında "perde hava yastığı" yazıyordu. Renault'u aradım ve bu model araçlarda perde hava yastığı bulunmadığını ve serviste ücretsiz olarak ekleyebileceklerini söylediler.

Eğer ben bu işlemi yaptırırsam aracı satarken ekspertizde kusur olarak gözükür mü bu? Aracımın içinde dışında hiçbir değişeni boyası yok, sizce bu işlemi yaptırmak mantıklı mı?
Değer kaybı olmaz neden olsun ayrıca aracınızın orjinalinde perde hava yastığı varda reno sizin araca özel koymayı unuttuysa dava açın zaten 1 araç parasıda oradan alırsınız

Yetkili servisler kağıt veriyor işleme dair. Araç yeni sanırsam perde hava yastığı nasıl yok model nedir?
Benim aracım 2024 model clio evolution 1.0 tce. Renault'un dediğine göre 2024-2025 üretimi olan araçlarda 4 hava yastığı varmış ancak bakanlığa 6 diye bilgi verdikleri için 6'ya tamamlamak istiyorlar. Kararı yine de kullanıcılara bırakıyorlar yani zorunlu değil ama güvenlik açısından yaptırmak bana mantıklı geliyor. Dediğim gibi tek tedirginliğim satarken değer kaybına vs yol açar mı, çünkü perde hava yastığının tarihi 2026 olacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değer kaybı olmaz neden olsun ayrıca aracınızın orjinalinde perde hava yastığı varda reno sizin araca özel koymayı unuttuysa dava açın zaten 1 araç parasıda oradan alırsınız
Sadece benim aracıma özel değil, 2024-2025 üretimli Clio'ların çoğunda durum böyleymiş. Birkaç haber sitesi de bunu haberleştirdi. 2024-2025 üretimi olan araçlarda 4 hava yastığı varmış ancak bakanlığa 6 diye bilgi verdikleri için 6'ya tamamlamak istiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,094
Üyeler
197,815
Son üye
Hacettepely
Geri