Turknet 19.06 Zam Duyurusu

Aynı durum bendede var leş vdls altyapısı ile 70 mb kullanıyorum türknette bi önerisi olan varmı değiştiricem .

1000/1000 simetrik hızı alsam yeminle koymaz, tamam derim.
Ama Telekomun altyapısında bana avantajlı bir rakam sun ki Türknet kullanayım dimi.
Artı, 2 ay sonra yine zam yapmayacağının garantisi yok. En azından TT de veririm taahhütü 12 ay başın ağrımaz
ttnet her ayda zam geliyor taahüt alınca 18 ay kalman zorunda internet hızı düşse şikayet etsen bile ping uçsa kapatmak isterdim ama taahüt dolayı kapatamazsın ee napcan şimdi türknette sabit yıllık var bu arada istediği kapatabiliyorsun ben anlamadım hangisi daha kötü şimdi? fiyatta bak.

ddds.webp

ttnet her ayda zam geliyor taahüt alınca 18 ay kalman zorunda internet hızı düşse şikayet etsen bile ping uçsa kapatmak isterdim ama taahüt dolayı kapatamazsın ee napcan şimdi türknette sabit yıllık var bu arada istediği kapatabiliyorsun ben anlamadım hangisi daha kötü şimdi? fiyatta bak.

Alıntıyı görüntüle
Ben bu gün konuştum en düşük 1070 dediler valla ne yapcam bilmiyom neye geçcezde kullancaz

Ben bu gün konuştum en düşük 1070 dediler valla ne yapcam bilmiyom neye geçcezde kullancaz
ben türknet 4-5 yıldur devam ediyorum baya memnunum zamı yapacak bir şey yok farkındasın türkyiede yaşıyorsun yazda sonu her şey zamlanıyor elektirik telefon %40 zam geleceiği falan çok kötüye gidiyor şuan sabit al rahatla.

Alıntıyı görüntüle
4 senedir Tt deyim. 1000 mbitlik pakette. Bir kere ne hız düştü ne ping sorunu yaşadım.
Zaten fiber gibi teknolojilerde fiziksel bir hasar olmadığı sürece kolay kolay sorun yaşama ihtimalin düşük.
İkincisi bir ariza kaydi açtığında yasadigim yer ozelinde söylüyorum, saha ekipleri onceligi kendi müşterilerine veriyor. Aradığın zaman karşında muhatap buluyorsun.
Eskiden evet taahhutsuz olayi mantikliydi. Ucuzdu. Ama bi esprisi yok ki simdi. Aynı fiyat

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Eylül'de peşin fiyat kampanyam bitiyor erkenden yapılabilirse bi 12 ay daha uzatayim da çarpmsınlar

4 senedir Tt deyim. 1000 mbitlik pakette. Bir kere ne hız düştü ne ping sorunu yaşadım.
Zaten fiber gibi teknolojilerde fiziksel bir hasar olmadığı sürece kolay kolay sorun yaşama ihtimalin düşük.
İkincisi bir ariza kaydi açtığında yasadigim yer ozelinde söylüyorum, saha ekipleri onceligi kendi müşterilerine veriyor. Aradığın zaman karşında muhatap buluyorsun.
Eskiden evet taahhutsuz olayi mantikliydi. Ucuzdu. Ama bi esprisi yok ki simdi. Aynı fiyat
Tabii fiber olduğu için sorunsuz oluyor ama eski oturduğum yerde fiber yoktu. işitme engelli olduğum için hız ve ping düşünce anneme telefonu verip aratmak zorunda kalıyordum. ayda 2-3 kez aynı şeyle uğraşmaktan bıktım. açıkçası bu yüzden o firmaya pek saygım kalmadı. türknet'e ise durumu siteden yazdım işitme engelli olduğumu belirttim hemen çözdüler. o günden beri memnunum burada zaten ttnet fiber de yok türknet resmen hayatımı kurtardı.

b2b3d24419745c8224809d7e281e6784.webp

Ben 50mbps vdsl kullanıyorum
Ya çok hakkaniyetsiz fiyatlar ya. 50 mbit için 950 TL çok pahalı.
Artık fiyat algımızı kaybettirdiler. Kaşıkla verip kürekle alıyorlar, herşeyde. Elektrik, doğalgaz, internet, abonelikler.

Ya çok hakkaniyetsiz fiyatlar ya. 50 mbit için 950 TL çok pahalı.
Artık fiyat algımızı kaybettirdiler. Kaşıkla verip kürekle alıyorlar, herşeyde. Elektrik, doğalgaz, internet, abonelikler.
Geçmeye değer başka firma var mı 3 sene önce comnete geçmiştim geçtiğimi pişman olup geri turknete döndüm

1 yıl önce ilk zam geldiğinde iptal edip türktelekoma geçmiştim iyiki geçmişim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,061
Üyeler
197,813
Son üye
EmR_
Geri