Bir ara 499 idi sonra 700 oldu şimdide 949 a çıktı uçuşa geçiyorbugün gönderilen sms'e göre yeni dönemde 950TL ödeyeceğiz. 499tl'den 950'ye biraz suyunu çıkartmışlar.
3 kuruş para kazanınca hemen yapıştırıyorlar zammı. Gigafiber olsa tamam diyeceğim de 1000 mbit hız(Telekom altyapısı) için 950 TL + 300 TL fiyat taahhütsüz internet için fazla.Suyu kaynağından içmek daha mantıklıbugün gönderilen sms'e göre yeni dönemde 950TL ödeyeceğiz. 499tl'den 950'ye biraz suyunu çıkartmışlar.
2025 haziranda 499tl'den fiyat sabitlediğim için ara zam bildirimi almadım. o fiyatı da yeni öğrenmiş oldum.Bir ara 499 idi sonra 700 oldu şimdide 949 a çıktı uçuşa geçiyor
gigafiber kullanıyorum. megabit başına 1tl olması da epey absürt. sonumuz hayrolsun.3 kuruş para kazanınca hemen yapıştırıyorlar zammı. Gigafiber olsa tamam diyeceğim de 1000 mbit hız(Telekom altyapısı) için 950 TL + 300 TL fiyat taahhütsüz internet için fazla.Suyu kaynağından içmek daha mantıklı
Telekom a devam !
1000/1000 simetrik hızı alsam yeminle koymaz, tamam derim.2025 haziranda 499tl'den fiyat sabitlediğim için ara zam bildirimi almadım. o fiyatı da yeni öğrenmiş oldum.
gigafiber kullanıyorum. megabit başına 1tl olması da epey absürt. sonumuz hayrolsun.
Zammı öğrendiğim an millenicoma taşıdım arayıp taşımayın yıllık ödeyin fiyat 700e sabitlensin dediler reddettim.bugün gönderilen sms'e göre yeni dönemde 950TL ödeyeceğiz. 499tl'den 950'ye biraz suyunu çıkartmışlar.
Zamcık yapmışlar sadece
700TL den tekrar sabitleyebilirsin, Gigafiberim olsa fiyatına bakmam valla çok iyi altyapı2025 haziranda 499tl'den fiyat sabitlediğim için ara zam bildirimi almadım. o fiyatı da yeni öğrenmiş oldum.
gigafiber kullanıyorum. megabit başına 1tl olması da epey absürt. sonumuz hayrolsun.
Sene başı yapacak büyük ihtimalle sonraki zamı, Türk Telekom uzun vadeli kullanımda en iyisi cidden 12 de değil 18 ay taahhütlü anlaşmayı yapıyorsun keyfine bakıyorsun.1000/1000 simetrik hızı alsam yeminle koymaz, tamam derim.
Ama Telekomun altyapısında bana avantajlı bir rakam sun ki Türknet kullanayım dimi.
Artı, 2 ay sonra yine zam yapmayacağının garantisi yok. En azından TT de veririm taahhütü 12 ay başın ağrımaz
fiyat sabitleme yapmazsan ocakta zam yapıyorlar. ocağa kadar 1/1gbit'e 1000 tl ödeyip, ocaktan sonra en az 1400tl ödetirler eğer fiyat sabitleme yapmazsan.1000/1000 simetrik hızı alsam yeminle koymaz, tamam derim.
Ama Telekomun altyapısında bana avantajlı bir rakam sun ki Türknet kullanayım dimi.
Artı, 2 ay sonra yine zam yapmayacağının garantisi yok. En azından TT de veririm taahhütü 12 ay başın ağrımaz
haziran 2025 fiyatıyla eylül 2026'ya kadar 499tl'den sabit şuan. tekrar sabitlemeye imkan vermez yamyamlar.700TL den tekrar sabitleyebilirsin, Gigafiberim olsa fiyatına bakmam valla çok iyi altyapı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sene başı yapacak büyük ihtimalle sonraki zamı, Türk Telekom uzun vadeli kullanımda en iyisi cidden 12 de değil 18 ay taahhütlü anlaşmayı yapıyorsun keyfine bakıyorsun.
Dolaylı yoldan bu zamları TT yapıyor zaten. Diğer firmalara da geçen ay başlarında duyurular geldi. Amaç da kaybettikleri müşteriyi, taahhüt ile geri çekmek. Küçük firmaları devlet destekliyordu. Şu an o destekleri dolaylı yoldan zamlayarak kaldırıyorlar gibi düşünebilirsin.1000/1000 simetrik hızı alsam yeminle koymaz, tamam derim.
Fiyat sabitlemeden kasıt peşin ödeme dimi ?fiyat sabitleme yapmazsan ocakta zam yapıyorlar. ocağa kadar 1/1gbit'e 1000 tl ödeyip, ocaktan sonra en az 1400tl ödetirler