KingDeViL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,109
Çoğu kanal paylaşıyor gözünden kaçmıştır.o telegram gruplarına düşüyormu hiç gormedım ben amazondanmı takip ediyorsunuz
Çoğu kanal paylaşıyor gözünden kaçmıştır.o telegram gruplarına düşüyormu hiç gormedım ben amazondanmı takip ediyorsunuz
bu sabah 7 de gelmiş onun harici goremedımde ondan sordumÇoğu kanal paylaşıyor gözünden kaçmıştır.
valla ben de arıyorumbu kanallara nerden ulaşabiliriz
ne bu agresiflik hocamKardeş telegrama amazon indirim- amazon depo indirim- amazon fırsat falan yazınca yüzlerce kanal geliyor onlara bakabilirsin. Sanılanın aksine akşama kadar tam da sizin beklediğiniz ürünü atıp durmuyor. Akşama kadar ayakkabı, yeşil diş fırçası, mavi tuvalet paspası Karaca kahve makinesi ve saçma sapan lego indirimleri onlarca ve yüzlerce. Hiç beklemediğin ya da aklına gelmeyen bir anda iPhone 17 57000 TL, 9070xt nitro 30294 TL diye bildirim geliyor ve sen tıkladığında zaten satılmış oluyor ya da sen o mesajı zaten çok geç görüyorsun.. Kimsenin telegram sakladığı yok, hatta lanet olsun şu eksiğimi hallettiğim an ben de hepsinden çıkıcam. Bir sabah bir de akşam ne kaçırmışız bakalım diye göz gezdirebiliyorum. Özelden yazarsanız herkes size link atar. Ben de buradan öğrendim.
Ben geldiğine inanmıyorum.28 Bin Liraya s25 gelmiş Teknosa'ya kaçırdık yav tam lazımdı telefon.
Bana da öyle oldu bildirim gelir gelmez tıklaldım 50k yazdı bilmiyorum artık ya botçular bilan da çekmiş olabilirBen geldiğine inanmıyorum.Bildirime direk atladım ve stok yoktu. Bence hata oldu ve düzelttiler.
Herkesin kanal sormasından bıkkınlık gelmiştir. Bazen banada soruyorlar cevap vermiyorum. Zaten reklam yapmak yasak burada. Arkadaşın dediği gibi aramaya yazın çıkıyor zaten kanallar. Ben bu muhabbet yüzünden özel mesajlarımı kapattım. Ayrıca yine arkadaşın dediği gibi o kanallara atılan ürünler anında bitiyor. Ben oradan şimdiye kadar 1 tane airfrey kaptım oda iptal yedi. Aynı anda 500 kişi tıkladığı için ve depo ürünü zaten 1 adet olduğu için almanız imkansız gibi bir şey. Bazen de satılmış ürünü paylaşıyorlar ki tıklanma olsun. Bu forum en iyisi. Ben ne aldıysam bu forumdan aldım.ne bu agresiflik hocam
Bir sürü model var hangisinden alacaksın ki ?Valla burası sagolsun çoğu şeyi aldim. Bir spor icin termos eksiğim kaldı pembe bile olsa alsma çekilicem bende piyasadan![]()