hangi ilde yaşıyosun da 900 900 verebiliyorlar ayrıca nasıl 700 anlamadım biz yemende mi yaşıyoruz700 e sabitletsem 900e 900 veriyor bana türknet rasgele bir sağlayıcı 900 e 900 700 den daha aşağıya verebilir mi sorunsuz olarak sanmıyorum sık sık sorun yaşayan yada düşük hızlarda kullanım yapan dostlar için mantıklı
hangi tarihte abone oldunuz hocam ben de yeni sayılırım 90 gün dolmadan zam yaptıkları için geçiş de yapamıyorum bir tane zamlı fatura ödemek zorundayım bunu çözmeye çalışıyorum yeni abone sayılmıyor galibayeni abone olduğum için eylüle kadar artmayacakmış fiyatım benim eylüle kadar artı 200 öderim sonrasına bakarım
2 gün oldu işte gigafiber vardır onun binasında gigafiberde yükseltme parası falan yok kaç paraysa o paradan simetrik veriyorlarhangi ilde yaşıyosun da 900 900 verebiliyorlar ayrıca nasıl 700 anlamadım biz yemende mi yaşıyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi tarihte abone oldunuz hocam ben de yeni sayılırım 90 gün dolmadan zam yaptıkları için geçiş de yapamıyorum bir tane zamlı fatura ödemek zorundayım bunu çözmeye çalışıyorum yeni abone sayılmıyor galiba
istanbulda hocam 950 olacakta 12 ay peşin verince 700 e sabitliyor aylık onu 3 taksit yapabiliyorum kredi kartı ile fena değil sanki öyle 700 oluyorhangi ilde yaşıyosun da 900 900 verebiliyorlar ayrıca nasıl 700 anlamadım biz yemende mi yaşıyoruz
hangi tarihte abone oldunuz hocam ben de yeni sayılırım 90 gün dolmadan zam yaptıkları için geçiş de yapamıyorum bir tane zamlı fatura ödemek zorundayım bunu çözmeye çalışıyorum yeni abone sayılmıyor galiba
telkotürk nedir bu da pananet tarzı bir şeye benziyor fiyatları hakkında bilgi verir misiniz sitede yeterli bilgi yoktelkotürk kullanıyorum 1 sene oldu ping değerleri gerçekten çok iyi comnetten sonra kişiden kişiye değişebilir tabii fiyatlarda makul sayılırdı
Millenicom, hem Tt hem Sp altyapıdan hizmet veriyor. Ondan dolayı 2 farklı altyapı ve hız çıkıyor.Bu nasıl oluyor beyler, istediğimizi mi seçiyoruz ?
Biri farklı operatörden geçiş diğeri yeni bağlantı diyor farkları yazıyor bende seninki de aynıdır muhtemelenAlıntıyı görüntüle
Millenicomda altyapı sorgulayınca 100 mbps hız için iki farklı paketle aynı fiyat çıkıyor. Farkları ne bu paketlerin?
Superonline zaten pahalı olmasıyla meşhur parası olan alsın bişey diyemem ama aynı hizmet özellikle kendi altyapısı yoksa değmez bence1000 e 50 yi benim eve 1120 tl bence yinede çok ve ilk defa Millenicom'u duydum
bende superonline kullanıyorum bence müşteri hizmetleri güzel ve internet en son ne zaman kesildi hatırlamıyorum bile ama bana pahalı geliyor
aynı paketyi 580 tl ye verenler var gecmeyi düşünüyorsan gıbırnet 580 tl kod vere bilirim 1 ay da bedava kullanırızAlıntıyı görüntüle
Millenicomda altyapı sorgulayınca 100 mbps hız için iki farklı paketle aynı fiyat çıkıyor. Farkları ne bu paketlerin?