Yardım Turknet Dev Zam | İnternet Sağlayıcısı Önerisi

kablonete baktım 1000 mbps ftth alt yapısı var diye ftth ne demek birde ekablo nete geçilir mi

Türksat Heryerde Yok Ve Paketleri Kötü Olduğu İçin Fiyatları Normal .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1781889898017.webp

Şükretmekte fayda var 2026nın yarısı bitmiş 2027ye gidiyoruz türk telekomun 16 mbps paket satmaya utanmadıkları gibi birde koydukları fiyatlara bakın. bu fiyatlara bakınca 35lik hıza 950 uygun geldi :)

çok iyi yapmışsınız artık bu piyasanın gediklisi olan firmalar kontrolden iyice çıktı. millenicom aklımda şu an sayenizde bi altyapıyı sorgulattım 1119tl fiyat çıktı bana da 1000mbps için. muhtemelen dediğiniz arkadaş koduyla falan 1000tl'ye kullanabiliyorum bi süre. mantıksız değil değerlendiricem ama başka tavsiyeniz var mı
Valla geriye kaliteli bişey kalıyor mu bilmiyorum millenicom iyidir

Böyle şey olmaz iyice mokokoya geçtiler bende yıllık ödemiştim 8. Ayın sonunda bitiyor bende farklı yere geçeceğim. Modemle ont cihazıda onların iade edicem kendime başka modem alırım ikinci el temiz.
Benim modem vardı valla internetim bile kesilmedi tek yeptığım Türknetin uygulamasını silip millenicom yüklemek oldu:)

Alıntıyı görüntüle

Şükretmekte fayda var 2026nın yarısı bitmiş 2027ye gidiyoruz türk telekomun 16 mbps paket satmaya utanmadıkları gibi birde koydukları fiyatlara bakın. bu fiyatlara bakınca 35lik hıza 950 uygun geldi :)
Varya Ben Bunların Alayını Sövsem Az Valla Aldıkları Fiyatlar İle Verdikleri Hizmet Koca Bir " 0 " Özellikle Ve Özellikle Bu Mobil GSM Kadar Hard Seven Biri Yok Valla .

Referal Kod / Link Paylaşımı
Millenicom baya eski bi firma hocam 100mps de en uygun fiyatlardan birini veriyorlar şuan araştırdığım kadarıyla
1000 e 50 yi benim eve 1120 tl bence yinede çok ve ilk defa Millenicom'u duydum

bende superonline kullanıyorum bence müşteri hizmetleri güzel ve internet en son ne zaman kesildi hatırlamıyorum bile ama bana pahalı geliyor

çok iyi yapmışsınız artık bu piyasanın gediklisi olan firmalar kontrolden iyice çıktı. millenicom aklımda şu an sayenizde bi altyapıyı sorgulattım 1119tl fiyat çıktı bana da 1000mbps için. muhtemelen dediğiniz arkadaş koduyla falan 1000tl'ye kullanabiliyorum bi süre. mantıksız değil değerlendiricem ama başka tavsiyeniz var mı
indirim kodu 927F2C99 .

Eski yerel internet saglayicim isi birakti otomatik baska yerel firmaya gecmisim. Turknet e gecmeyi dusunuyordum. Sizce hala gecilir mi baska alternatif neler var.suan ki saglayici berbat.

Millenicoma geçiyorsanız kod verim beyler faydalanalım beraber

Bu nasıl oluyor beyler, istediğimizi mi seçiyoruz ?

Ekler

• 1781889363178.webp
    1781889363178.webp
    26.5 KB · Hit: 33
digitürk internete geçilir mi beyler 50mbps 669 tl benim konum max 59 veriyor zaten ama daha önce hiç kullanmadığımdan şüpheliyim sabit verirler mi 50 hız ne diyorsunuz üstelik 1 yıl boyunca taraftar paketi de hediyeymiş

TürkNet daha 1 ay önce geçtiğim 1000/50 mbps'lik paketimi 899tl'den 1349tl'ye çıkardı. daha da kullanmayı düşünmüyorum taahhütsüz olması iyi ama bu tamamen kullanıcının açığından faydalanmak. benim de 1-1,5 hafta içerisinde falan başka bi 1000mbps internet sağlayıcısı bulmam lazım. şöyle kabaca baktım ama fiyatı 1000'den aşağı görmedim. tavsiyesi olan var mı? turkcell 800 tl'ye taahhütlü yapıyordu fakat turkcell altyapısı yokmuş bende. sadece turk telekom altyapısı olduğunu söylediler. tavsiyesi olan var mı? hesap yapınca şöyle bi arkadaş koduyla falan bilmem kaç yüzde indirim gibi fırsatlar varsa onları da değerlendirmek istiyorum yeter ki bi kişinin kullandığı internete 1300 gibi fiyatlar ödemeyeyim
daha geçen yıllık fiyata sabitledim iyikide yapmışım 05.2027 ye kadar kafa rahat

Eski yerel internet saglayicim isi birakti otomatik baska yerel firmaya gecmisim. Turknet e gecmeyi dusunuyordum. Sizce hala gecilir mi baska alternatif neler var.suan ki saglayici berbat.
desteğini internetini falan bilmem ama politikaları rezalet maalesef. 2 ay sonra bi daha zam yaparlarsa hiç şaşırmam

Bu nasıl oluyor beyler, istediğimizi mi seçiyoruz ?
iki farklı altyapı var işte türk telekom altyapısı seçersen turkcell,vodafone gibi ev internetlerine geçerken geçiş bedeli tarzı bir şeyler ödemen gerekiyor olabilir. turkcell altyapısı seçersen de turkcelle geçmek istediğinde kolaylık olur

kablonete baktım 1000 mbps ftth alt yapısı var diye ftth ne demek birde ekablo nete geçilir mi
desteğini internetini falan bilmem ama politikaları rezalet maalesef. 2 ay sonra bi daha zam yaparlarsa hiç şaşırmam
Pananet diye bir firma buldum tt altyapısı ile 100mbps için 575 tl istiyorlar, düşünüyorum şu an nasıl bi firma önce onu araştırıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,161
Üyeler
197,829
Son üye
ömerkurnaaz
Geri