🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

İlk kredi kartın Parafly olmalı. O şekilde kart başvurusu yaptıktan sonra kart elime ulaşmadan kampanya düştü sisteme.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam benim kendi fly olmayan paraf kartım vardı. Annemin hesabından deneyeyim başvurmayı dedim onaylandı. O şekilde ilerledi süreç.
İlk kredi kartı parafly olmalı derken? Yani ilk alacağımız kredi kartı parafly olursa mı veriyor?

İlk kredi kartı parafly olmalı derken? Yani ilk alacağımız kredi kartı parafly olursa mı veriyor?
Evet hocam. Bu kampanya parafly'a özgü. İlk iki kampanya normal paraf kart veya parafly fark etmeksizin her kartta geçerli, üçüncü kampanya sadece parafly.

1781884626309.webp

Ozaman ben bunları nasıl aynı anda kullanacağım?
Hocam paraf varsa 40 bine 6K, yeni çıkarttığınız parafly varsa 40K 11K. Konuda bir arkadaş ekran kartı aldığında kampanyaların birleştiğini ve 11K aldığını yazmış.

Bir gün civarı bekledikten sonra geliyor.
Hafta sonuna girdik diye sisteme düşmezse çok komik olacak. 6 bin de 11bin de kazanç sağlayacak hiç paraf kartım yok. Eğer kredi kartı mobile Pazartesi düşerse boşa başvurmuş olacağım :D Konuyu çarşamba görebilseydim keşke... Neyse bekleyelim görelim

Hafta sonuna girdik diye sisteme düşmezse çok komik olacak. 6 bin de 11bin de kazanç sağlayacak hiç paraf kartım yok. Eğer kredi kartı mobile Pazartesi düşerse boşa başvurmuş olacağım :D Konuyu çarşamba görebilseydim keşke... Neyse bekleyelim görelim
Parafly onaylanırsa temmuz sonuna kadar 25k'ya 5k her türlü alırsın hocam.

yav beyler ne alsak son gün yarın değerlendirsek şu puanları, bakıyorm bakıyorm alınacak bişi bulamadık, indirim de yapmıyor vatancan.

Anneler gününde iyi malzemeler vardı, analar ana da , babalar eşşen şeyi mi anlamadım ki

yav beyler ne alsak son gün yarın değerlendirsek şu puanları, bakıyorm bakıyorm alınacak bişi bulamadık, indirim de yapmıyor vatancan.

Anneler gününde iyi malzemeler vardı, analar ana da , babalar eşşen şeyi mi anlamadım ki
evet erkekler eşşen şeyi ne yazık ki artık :D

Geri