🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

Arkadaşlar parafly başvurdum gelir belgeniz ile en yakın şubeye gelin dedi sizdede öyle mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@moonshine07 hocam yardımcı olur musunuz kampanya için hangi karta başvurmalıyım?

Ekler

• 1000004330.webp
    1000004330.webp
    132.7 KB · Hit: 26
Son düzenleme:
Peki hocam bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın paraf Kart çıkartmak için bankaya gitmeme gerek var mı?
Normalde gerek yok. Ama uygulamadan veya müşteri hizmetlerinden red yediyseniz gerek var. Maaş bordro ve hizmet dökümü gibi evraklar gerekli

Normalde gerek yok. Ama uygulamadan veya müşteri hizmetlerinden red yediyseniz gerek var. Maaş bordro ve hizmet dökümü gibi evraklar gerekli
Hiçbirinden red yemedim ama ginede şubeye gelmemi istiyorlar :( Evrakların hepsini götürmem lazım mi?

Hiçbirinden red yemedim ama ginede şubeye gelmemi istiyorlar :( Evrakların hepsini götürmem lazım mi?
Muhtemelen evet. Devlet bankası olduğu için teferruatı fazla olabiliyor. Belkide telefondan bankada fiziksel olarak evrak götürmeden halledebilirsiniz. Müşteri temsilcisine mail falan atarak. Ama insaflarına kalmış bir durum.

parafly karta başvurdum, 60bin tl limitli onaylandı ama kartlarım kısmında gözükmüyor bunun için yapabileceğimiz bir şey var mı?

Parafly ben de başvuru yaptım, onaylandı ama kampanya çıkmadı bende de. Bakalım son 2 gün, çıkarsa değerlendiririz 😂
Bende de çıkmadı anlamadım kampanyalarda yok nereden bulucam ben bunu

Şimdi gözüktü kampanya. Kart teslim edilmedi ama şifre oluşturunca sanal kart aktif edilebiliyor. Sanal karta geçerli mi emin değilim araştıracağım 😂
Nasıl gözüktü kampanya bende de yok ilk paraf kartı çıkardım o yüzden mı olmadı acaba ilk parafly kartı mı çıkartmam lazımdı

Kampanyalarda arattım bu parafly 25k harca 5k bonus kampanyası paraf mobil uygulamasında kampanyalarda çıkmıyor ne yapmam lazım siz nasıl buldunuz kampanyayı aratomca da çıkmıyor

Son düzenleme:
Bende de çıkmadı anlamadım kampanyalarda yok nereden bulucam ben bunu

Nasıl gözüktü kampanya bende de yok ilk paraf kartı çıkardım o yüzden mı olmadı acaba ilk parafly kartı mı çıkartmam lazımdı

Kampanyalarda arattım bu parafly 25k harca 5k bonus kampanyası paraf mobil uygulamasında kampanyalarda çıkmıyor ne yapmam lazım siz nasıl buldunuz kampanyayı aratomca da çıkmıyor
İlk kredi kartın Parafly olmalı. O şekilde kart başvurusu yaptıktan sonra kart elime ulaşmadan kampanya düştü sisteme.

Hocam siz bunları yaparken hiç bankaya gitmediniz mı?
Yok hocam benim kendi fly olmayan paraf kartım vardı. Annemin hesabından deneyeyim başvurmayı dedim onaylandı. O şekilde ilerledi süreç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,955
Üyeler
198,014
Son üye
amdryzen7500000f
Geri