moonshine07
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 574
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben öyle bir şey demedim. Sadece paraf dijital çıkartırsan hemen kullanılabilir.Hani hocam teslim almadan kullanabiliyorduk?
Ben öyle bir şey demedim. Sadece paraf dijital çıkartırsan hemen kullanılabilir.Hani hocam teslim almadan kullanabiliyorduk?
Peki ortalama kaç güne gelir kart yani yetişir mi kampanya suresine? Birde paraf dijital ile 40k üzeri alışverişlerde 6k kullanabiliyoruz değil mi?Ben öyle bir şey demedim. Sadece paraf dijital çıkartırsan hemen kullanılabilir.
Tahminim iki üç gün içerisinde gelir. Paraf dijital ile direk 40K üstüne 6K kullanabilirsin, Parafly yetişirse 40K harcama yaparsan 11K oluyor toplamda.Peki ortalama kaç güne gelir kart yani yetişir mi kampanya suresine? Birde paraf dijital ile 40k üzeri alışverişlerde 6k kullanabiliyoruz değil mi?
Hocam parafly kart başvurusu onaylandığında sanal kart oluşturup alışveriş yapınca parafly kampanyasından faydalanamıyor muyuz? İlla fiziksel teslim edilmesi mı gerekiyor?Tahminim iki üç gün içerisinde gelir. Paraf dijital ile direk 40K üstüne 6K kullanabilirsin, Parafly yetişirse 40K harcama yaparsan 11K oluyor toplamda.
Yani ben başvurdum kartlar menüsüne düşen bir kart olmadı. Eğer düşseydi oradan sanal kart oluşturulabilirdi. Belki bu akşam olur, annemin halkbankası hesabından yapmıştım gece ancak kontrol edebilirim.Hocam parafly kart başvurusu onaylandığında sanal kart oluşturup alışveriş yapınca parafly kampanyasından faydalanamıyor muyuz? İlla fiziksel teslim edilmesi mı gerekiyor?
Nasıl 11k gelecek yenilere ben yeniyimBende paraf kart var dün iphone 15 aldık kardeşime 6 k puan geldi. Yeni çıkarırsan 11
k puan gelir.