🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

Peki ortalama kaç güne gelir kart yani yetişir mi kampanya suresine? Birde paraf dijital ile 40k üzeri alışverişlerde 6k kullanabiliyoruz değil mi?
Tahminim iki üç gün içerisinde gelir. Paraf dijital ile direk 40K üstüne 6K kullanabilirsin, Parafly yetişirse 40K harcama yaparsan 11K oluyor toplamda.

Tahminim iki üç gün içerisinde gelir. Paraf dijital ile direk 40K üstüne 6K kullanabilirsin, Parafly yetişirse 40K harcama yaparsan 11K oluyor toplamda.
Hocam parafly kart başvurusu onaylandığında sanal kart oluşturup alışveriş yapınca parafly kampanyasından faydalanamıyor muyuz? İlla fiziksel teslim edilmesi mı gerekiyor?

Son düzenleme:
Hocam parafly kart başvurusu onaylandığında sanal kart oluşturup alışveriş yapınca parafly kampanyasından faydalanamıyor muyuz? İlla fiziksel teslim edilmesi mı gerekiyor?
Yani ben başvurdum kartlar menüsüne düşen bir kart olmadı. Eğer düşseydi oradan sanal kart oluşturulabilirdi. Belki bu akşam olur, annemin halkbankası hesabından yapmıştım gece ancak kontrol edebilirim.

Arkadaşlar Halkbank müşterisi olmaya gerek var mı ki? Direk paraf dijital açsak 40k ya 6k indirim değil mi?

Dün çıkarttım ama parafly ilk kez çıkarana 5000 kampanyası çıkmadığından alamadım 21 ine kadar çıkar umarım

Bunlarin hepsi birleşiyorsa, iphone 17 pro alsam 20 bin TL'ye yakın puan mı geliyor?

Vatan'dan ekran kartı aldım. 5000+5000+1000 parafpara geldi, bilgi vermiş olayım.

ben parafly için başvuru yaptım, ''yasal düzenleme kapsamında limit politikası gereği başvurunuzu olumlu sonuçlandıramıyoruz. Diğer kredi kartı limitlerinizi düşürdükten sonra tekrar deneyiniz'' dedi. Limitlerimi düşürttüm, ve tekrar başvuru yapmaya kalktığımda aktif başvurunuz bulunmaktadır diyor. Ne yapsam bilemedim.

Parafly ben de başvuru yaptım, onaylandı ama kampanya çıkmadı bende de. Bakalım son 2 gün, çıkarsa değerlendiririz 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,799
Üyeler
197,982
Son üye
tuwanr
Geri