Hocam ben sık sık alıp satarım, güvenmediğim ürünü de satmam.
Şimdiye kadar da problem yaşadığım çok nadir oldu. Sadece daha genç arkadaşlarla kısmen...
Benim cep telefonunda psikolojik sınırım 50 bin TL civarında. 50 bine denk gelen en yüksek TR garantili model Iphone 15 plus idi. Bir hafta takıldım ama...
Hocam bu da ayrı bir durum çünkü şuan Türkiye'deki cihazlarda yazılım seviyesinde farklılıklar bulunuyor.
Ben HB üzerinden sıfır olarak aldım Kanada...
Ben s25+'dan magic 7 pro'ya geçtim fakat aradaki yazılım farkı ve özellikle güncelleme tarafında firmanın tavrı iyi değildi.
Arayüzdeki basit bug'lar dahi...
Eğer Samsung shop hesabınız varsa kayıtlı mail adresinizde Samsung electronics diye arama yapın. Belli periyotlarla kod gönderiyorlar herkese.
Eğer yoksa...
Evet hocam. Ben dlss fg gibi teknolojiler sayesinde 4k 165 kare hedefliyorum. Native performansta fark olmayacağını tahmin etsem de dlss teknolojisi...
Olayı öğrendiğim andan itibaren yerli yabancı forumlarda ve bu konuda bilgili kişilerle görüşmeler yaptım.
Ben, en sağ üstteki pin eğik olsa da cihazı...
Herkese merhaba.
Bir süredir ultra cihazların fiyatlarını takip ediyordum fakat son birkaç ayda iyi zamlandılar. Samsung, kendi online mağazasında birlikte...
Arkadaşlar yanıtlar için teşekkür ederim. Satış yaptığım arkadaş kibar ve iyi niyetli olduğu için yardımcı olmaya karar verdim. Anakartın satış ücretinin...
Hocam aslında teknik açıdan da destek istediğim bir konu eğer olaya hakimseniz.
Ben iki farklı işlemciyle mart ayından beri sorunsuz şekilde kullanıyordum...
Herkese merhaba.
Geçtiğimiz hafta başıma anakart satışı ile ilgili bir olay geldi bu yüzden sizlerden yardım istiyorum. Konuyu biraz detaylı şekilde...
Geçen ay 55" olan modelinden iki tane aldım. Kendime aldığım ölü pikselli çıktı diye iadeye gitti ama diğeri duruyor ve memnunuz. Ben de şimdilik 43" Smart...