Hocam alınmaz mı yazmışım ben?
Daha uygun fiyata daha iyi taksit seçenekleriyle de alınabilir beklenirse dedim. Fiyatlar düşüş trendinde. Dün kampanyalar...
Yanlış bilmiyorsam 34" ürünler çok uzun süredir güncellenmiyor panel anlamında. Bu yüzden yenileme hızı anlamında birçoğu 175HZ'de kalmıştı. 5. Nesilin bu...
Tamamen kullanımınızla alakalı ve %99 ihtiyacınız yoktur. Ancak oyun dışı üretkenlik işlerinde de performans artışı arıyorsanız, oyun konusunda da 1080P çok...
Arkadaşlar özellikle GPU'lar konusunda elinizdeki üründe problem yoksa ve fiyat farkı uçurum değilse bence görünüş veya daha iyi soğutma gibi sebeplerden...
Hocam hemen şak diye satılmıyor. Ben bir arkadaşın sorularına 10 gün boyunca cevap verip 3 4 saat testte tuttuktan, hwinfo'da tüm sıcaklık ve voltaj...
Hocam şöyle, servis sürecinde değişim/iade kararı çıkmış. Satıcı firma üretim durduğu için değişim yapamayacağını belirtmiş. Satın aldığın platformla...
Bu arada piyasa 5k iken 10k fiyat yazmadım hiçbir zaman. Yani kazıklamak gibi görmüyorum bu yüzden. Piyasa 5k iken ilana koymadım piyasa 10k'ya çıkınca...
Hocam ev tadilatta kulaklığı takıp yazdım üç saat 😂
Hocam daha fazlaya da satabilirdim bu arada. İşlemcide acele ettim çünkü bir ara x3d modellerin en...
Hocam kontrol sağlayın 350TL N11 bonus kesin vardır herkeste.
5000TL ilk alışverişe 150TL bu da vardır herkeste.
12000TL üstüne 500TL var N11 geçiyor...
9700x de avantajlı fiyata geliyor baya. 12100TL Bonus size özel 1000TL falan da var değerlendirilir mi sizce?
Bonus'da kombolanacak çok kampanya varmış...
Mevcut yapay zeka dil modelleri ile sizin yerinize bir şeyleri takip edip haber veren bir köle yapmak zor değil. Zor olan kölenin işini düzgün yapıp...
Hocam 7500F, mimari geliştirmelere sahip olduğu için oyunlarda bir önceki neslin 5700X3D - 5800X3D gibi işlemcileri ayarında performans gösteriyor. Saat...