OLED teknolojisi aslına bakarsan 20 yılı aşkın süredir hayatımızda ama monitör dünyasına girmesi topu topu 4-5 senelik bir mevzu. Burada tam bir paradoks...
Hocam birlikte al kampanyası ile indirim uygulanıyor. Konu içeriğinde link bıraktım. En ucuz şarj cihazını ekleyin. Ayrıca 1TBOZEL kodu da var fakat...
Face ID konusunda Magic 7 Pro çok iddialı diyebilirim. Köşeden suratınızı görse açıyor. Ben neden bu kadar iyi çalışıyor diye şaşırdığım için kılıktan...
Hocam ben sık sık alıp satarım, güvenmediğim ürünü de satmam.
Şimdiye kadar da problem yaşadığım çok nadir oldu. Sadece daha genç arkadaşlarla kısmen...
Benim cep telefonunda psikolojik sınırım 50 bin TL civarında. 50 bine denk gelen en yüksek TR garantili model Iphone 15 plus idi. Bir hafta takıldım ama...
Hocam bu da ayrı bir durum çünkü şuan Türkiye'deki cihazlarda yazılım seviyesinde farklılıklar bulunuyor.
Ben HB üzerinden sıfır olarak aldım Kanada...
Ben s25+'dan magic 7 pro'ya geçtim fakat aradaki yazılım farkı ve özellikle güncelleme tarafında firmanın tavrı iyi değildi.
Arayüzdeki basit bug'lar dahi...
Eğer Samsung shop hesabınız varsa kayıtlı mail adresinizde Samsung electronics diye arama yapın. Belli periyotlarla kod gönderiyorlar herkese.
Eğer yoksa...
Evet hocam. Ben dlss fg gibi teknolojiler sayesinde 4k 165 kare hedefliyorum. Native performansta fark olmayacağını tahmin etsem de dlss teknolojisi...