❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT Web'e Özel 36.700 TL

Bence ihtiyacı olanlar değerlendirsin. Nvidia gibi konforlu olmasa da fiyatına göre baya yetenekli bir kart. Ben RX 9070 test ettiğimde o bile 4K'da iyi iş yapıyordu, bu ürün daha iyi yapar. İncelemelerine baktığım kadarıyla soğutma ile alakalı bir derdi yok.

Bir ay önceki fiyatlar yok artık hem nvidia hem amd tarafında.

Üstelik paraf varsa ayda 6 taksit cazip.

Bunun yanına darboğaz yapmayacak işlemci ne önerirsiniz 2kda oyun + yazılım vs. için kullanacağım, 7500f yeterli olur mu yoksa 9700x'e yükselteyim mi? aslında bütçe sorunum yok ama 7500f yeterli olursa bütçeyi kaydırıp rami 32 yapmayı düşünüyorum. Yoksa 9700x mi almalıyım sizce

Bunun yanına darboğaz yapmayacak işlemci ne önerirsiniz 2kda oyun + yazılım vs. için kullanacağım, 7500f yeterli olur mu yoksa 9700x'e yükselteyim mi? aslında bütçe sorunum yok ama 7500f yeterli olursa bütçeyi kaydırıp rami 32 yapmayı düşünüyorum. Yoksa 9700x mi almalıyım sizce
7500fte yeter 16gb ramde. Kullanimina bagli

r7 7800x3d kullanıyorum birkaç aydır memnunum.

Pulse nin stok bilgisine dikkat ettiniz mi, 3 günde 4 tane kart satabildiler. Yani, millet bu rakamlara bile alamıyorken hala zam yapma peşindeler.

ben i5 11400f ve 3200mhz ramler ile 4k da kullanıyorum darboğaz aşırı olmuyor

Bu paraya almayanlar sonra başını duvara çok vurucak ama bitmeme sebebi Vatan'ın muazzam zeka küpü MARAF MALKBANK anlaşması yüzünden. 6-9 taksit olsa yok ederlerdi.

Son düzenleme:
7500f yeter

ryzen 5 5600 işlemci 32gb ram ile kullanıyorum cyberpunk bf6 gibi oyunlarda darboğaz yaşamadım 2k çözünürlükte

Pulse nin stok bilgisine dikkat ettiniz mi, 3 günde 4 tane kart satabildiler. Yani, millet bu rakamlara bile alamıyorken hala zam yapma peşindeler.
yaklaşık 10 gündür amazondan takip ediyorum. ilk baktığımda stok 6 idi. şuan 5. Satıcısı da incehesap. genel bir durgunluk var. almak için ay sonunu bekliyorum ben de.

2K'da yükün çoğunluğu ekran kartına biner, 7500F yeterli hocam ben de öyle kullanıyorum şuanda, ultra ayarlarda ekran kartının %100'e yakın yüke bindiği durumlarda işlemciye binen yük %60'ları anca görüyor. 1080P oynarken de işinizi görür 7500F, CS'de 500-600 arası fps verebiliyor, piyasayı fps manyaklığı sarmış, 1000fps alsa sanki dünyanın en iyi oyuncusu olacak :ROFLMAO:

Darboğaz tabiri de piyasada anlatıldığı gibi bir şey değil, darboğaz her sistemde belirli ölçüde vardır, burada önemli olan dengeli bir sistem kurmak.

Geri