birde kamera olarak s25 50 ve edge ise 200 diyor epeyİnce.
Birde o var evet.birde kamera olarak s25 50 ve edge ise 200 diyor epey Alıntıyı görüntüle
kamera , ekran ve ağ bağlantı teknolojileri baz modele göre daha iyi , bir farkta var edge e sım destekliyor edge almak daha mantıklı kısaca , misal benim gibi fakirler m 8 pro alırİnce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla 2 haftadır masada duruyor daha kullanmak nasip olmadı.
Benim telefonu anneme verecektim üşendim aktarmaya falan bir ara yaparım dedim.j
kamera iş görüyorsa eder, görmüyorsa vivo x300 pro daha mantıklı25 ultra parasını hak eder mi? sizce 60-70 arası
ne oldu neden iç çektinAh vivom ah...
imei atmıcam zaten suan s24 ultra var elimde zaten. 8 ay s26 u 4 ay s24u şeklinde kullanıcam. Bu arada s24 ultraya imei geldimi fiyatı hakkında bilgin varmıS26 ultraya imea atılmıyo knk s25 u al 70kya
20 bin tl lik m 8 pro bile içinden 68 w şarj adaptörü kablo , kılıf çıkarken amiral gemilerine bile kablo koymuyorlar ya komik bir durum
2.elde 50 e zor satarsın sebebi çin malı olması gibi dursada ana sebep : vivo ve oppo ne kadar iyi olsada premium ürün satıyorum havasına girip rakipleri samsung apple motorola nın en iyi telefonlarından bile fiyat olarak globalde 400 dolar fazla sattılar insanlar almadı şimdi türkiye deyiz bir şey aldığımızda acaba yene ülkede darbe filan olur yada deprem ... den evimizden yurdumuzdan oluruz düşünceleri yüzünden aldığımız ürünlerin hemen değer kaybetmesini istemiyoruz , iyi gün var kötü gün var , bir gün satmamız gerekir acil kimseye göstermesin , yarı fiyatına satmak mantıklı gelmiyorne oldu neden iç çektin![]()
Bunda 25w şarj desteği var isinmaması için jsjsjsjsjss.20 bin tl lik m 8 pro bile içinden 68 w şarj adaptörü kablo , kılıf çıkarken amiral gemilerine bile kablo koymuyorlar ya komik bir durum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2.elde 50 e zor satarsın sebebi çin malı olması gibi dursada ana sebep : vivo ve oppo ne kadar iyi olsada premium ürün satıyorum havasına girip rakipleri samsung apple motorola nın en iyi telefonlarından bile fiyat olarak globalde 400 dolar fazla sattılar insanlar almadı şimdi türkiye deyiz bir şey aldığımızda acaba yene ülkede darbe filan olur yada deprem ... den evimizden yurdumuzdan oluruz düşünceleri yüzünden aldığımız ürünlerin hemen değer kaybetmesini istemiyoruz , iyi gün var kötü gün var , bir gün satmamız gerekir acil kimseye göstermesin , yarı fiyatına satmak mantıklı gelmiyor