GGbaba
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,985
Kendimiz daha büyük tabla takabiliyor muyuzBu ürünlerin satışını yapan bir firmada çalışıyorum. Böyle rgbli cift motorlu modelleri bu fiyata bulmak gercekten zor. Firmalarin da gözü aç en az %100 karla satiyolar. Çinden ayaklar geliyo plaka kesilip satiliyo ama bu tarz olanları daha çok beğeniyorum.
Motorların gücü yetiyorsa takarsınız.Kendimiz daha büyük tabla takabiliyor muyuz
Takılıyor hocam alttan traversler genelde uzatmalı. Bende var benzeri. 90 cm plakadan 210 cm ye kadar destekliyor. Ama buna bakmak lazimKendimiz daha büyük tabla takabiliyor muyuz
efsane olur satsalarŞunun sadece ayağı satılıyor mu acaba.
Satsalar fiyatıda 6-7K falan olsa ben alırım açıkcası giderim kendi masamı montajlarım üstüne cillop gibi olur şuna bi bakıyom üstte rgb şerit falan var aga bu tasarımlar çok kötü yaofff çok lazım böyle bişi. direksiyon seti almasaydım keşke. aldığımdan beri keşke almasaydım dedirten on tane indirim gördüm.çok da acelesi yokmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
efsane olur satsalar
Hocam ben evden çalışan insanım. Masa alti ufak kosu bandim var. Canım istediğinde kalkıp yürüyüş yaparak çalışabiliyorum bu masa sayesinde. Gerçi bana şirket hediye etti. Bazen de masanin altını temizlerken havaya kaldırıp dip köşe girmek çok kolay oluyo2 tane 140x70 ve 160x70 ceramical ms2 aldım total 5000'e. Ayakları da 2 cm ayarlanıyor daha ne