🔥İndirim Hyperx Cloud Iıı S Wireless Black-Red 5299₺ 🔥

maliasik

80+
Reaksiyon skoru
137
Akakcede baktım Teknosa ile aynı fiyatta. İhtiyacın olan değerlendirebilir.

IMG_0333.webp

şu kulaklığı bi ben sevemedim
Ben Alpha Wireless kullanıyordum sonra Asus Delta 2 ye geçtim. Bu süreçte Hyperx Cloud 3 deneme şansım da oldu ama yeni kulaklıklarda ses aralığını bozmuşlar. Normalde Alpha da 30 fazlasıyla yeterli ama Cloud 3'te 50 lerde falan kullandım. Ben de pek sevemedim

Ben Alpha Wireless kullanıyordum sonra Asus Delta 2 ye geçtim. Bu süreçte Hyperx Cloud 3 deneme şansım da oldu ama yeni kulaklıklarda ses aralığını bozmuşlar. Normalde Alpha da 30 fazlasıyla yeterli ama Cloud 3'te 50 lerde falan kullandım. Ben de pek sevemedim
ben bu tarz kulaklıklarda en çok barracuda x i beğendim hala onu kullanıyorum

Güzel kulaklık bu bütçede daha iyisi yok. Konforu da önceki seriye göre daha iyi, ses kalitesinde değişme yok ama yazılım gelmiş 3-4 ayar ile ufakcık iyileştirilme yapılıyor o kadar.
Tek eksisi kumaş pad çıkmaması.
Bir artısı da yedek padi her yerde satılıyor, diğer kulaklıklarda bulmak dert oluyor.

Güzel kulaklık bu bütçede daha iyisi yok. Konforu da önceki seriye göre daha iyi, ses kalitesinde değişme yok ama yazılım gelmiş 3-4 ayar ile ufakcık iyileştirilme yapılıyor o kadar.
Tek eksisi kumaş pad çıkmaması.
Bir artısı da yedek padi her yerde satılıyor, diğer kulaklıklarda bulmak dert oluyor.
Aksine ses kalitesinde büyük iyileştirme var.

Kingston'dan HP'ye satıldıktan sonra Cloud II ile Cloud III arasında ciddi kalite, ses ve ayrıca mikrofon farkı olduğuna dair eleştiriler var yabancı forumlarda.

kablolusunu kullanan varmı, ses kalitesi olarak kablolu daha iyi deniyordu doğru mu

Kingston'dan HP'ye satıldıktan sonra Cloud II ile Cloud III arasında ciddi kalite, ses ve ayrıca mikrofon farkı olduğuna dair eleştiriler var yabancı forumlarda.
Bu III değil III S. Bu model çıkalı bir yılı geçti ve herkes çok memnun. Yabancı forumlara daha dikkatli bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,214
Üyeler
197,839
Son üye
zorlu38
Geri